Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Kan een simpele oogtest dementie opsporen?

Bron foto & artikel – hln.be

Juist schreef ik al een artikel over Alzheimer waarin uitgelegd staat dat Amerikaanse onderzoekers ervan overtuigd zijn dat je de symptomen van Alzheimer kan terugdraaien door drastisch je levensstijl aan te passen.

Meteen daarna kwam ik bij dit artikel uit: ‘Kan een simpele oogtest dementie opsporen?’ – ook op hln.be

Onderzoek toont aan dat veranderingen in het patroon van de aders die door de ogen lopen kunnen wijzen op Alzheimer.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy