Kan een simpele oogtest dementie opsporen?

Bron foto & artikel – hln.be

Juist schreef ik al een artikel over Alzheimer waarin uitgelegd staat dat Amerikaanse onderzoekers ervan overtuigd zijn dat je de symptomen van Alzheimer kan terugdraaien door drastisch je levensstijl aan te passen.

Meteen daarna kwam ik bij dit artikel uit: ‘Kan een simpele oogtest dementie opsporen?’ – ook op hln.be

Onderzoek toont aan dat veranderingen in het patroon van de aders die door de ogen lopen kunnen wijzen op Alzheimer.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?