Kan jij ook maar moeilijk wakker worden ‘s morgens?

Vanavond is het weer zover – wintertijd – dan draaien we allemaal de klok een uurtje terug.

Heel fijn dat we dan één dagje één uurtje langer kunnen slapen – als je tenminste géén kleine kinderen hebt – maar voor de rest maken die donkere lucht en de koude temperaturen buiten het alleen maar moeilijker om je bed uit te komen ‘s ochtends.


banner-aantal-weken-energie-egale-huid


Met een goede nachtrust en een fijne ochtend routine kan ook jij frisser je bed uit stappen. Ik vond op Libelle.nl een aantal tips die je helpen om uitgerust de dag door te komen.

Klik hier om de tips te lezen: Zo word jij ‘s ochtends makkelijker wakker!

Ps: Wist je dat vrouwen zich moeilijker kunnen aanpassen aan het winteruur dan mannen?

Schermafdruk 2014-10-21 12.57.40

Dat las ik juist op hln.be – Vrouwen lijden meer onder winteruur dan mannen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?