Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Kan jij ook maar moeilijk wakker worden ‘s morgens?

Vanavond is het weer zover – wintertijd – dan draaien we allemaal de klok een uurtje terug.

Heel fijn dat we dan één dagje één uurtje langer kunnen slapen – als je tenminste géén kleine kinderen hebt – maar voor de rest maken die donkere lucht en de koude temperaturen buiten het alleen maar moeilijker om je bed uit te komen ‘s ochtends.


banner-aantal-weken-energie-egale-huid


Met een goede nachtrust en een fijne ochtend routine kan ook jij frisser je bed uit stappen. Ik vond op Libelle.nl een aantal tips die je helpen om uitgerust de dag door te komen.

Klik hier om de tips te lezen: Zo word jij ‘s ochtends makkelijker wakker!

Ps: Wist je dat vrouwen zich moeilijker kunnen aanpassen aan het winteruur dan mannen?

Schermafdruk 2014-10-21 12.57.40

Dat las ik juist op hln.be – Vrouwen lijden meer onder winteruur dan mannen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy