Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Keelpijn? Deze huismiddeltjes helpen echt!

De herfst is in het land en de winter gaat ook weer zo daar zijn…

En vanmorgen was het al zover – wakker geworden met keelpijn! Erg pijnlijk én vervelend.

Buiten worden de temperaturen kouder, binnen stoken we het weer lekker warm (incl. drogere lucht). Een droge lucht kan je keel al snel een beetje uitdrogen en voor een droog en rauw gevoel zorgen. Als je neus dan ook nog verstopt is en je adem moet halen door je mond, dan is keelpijn al snel het gevolg.

Ik vond op rubriek.nl/gezondheid een aantal huismiddeltjes om keelpijn te bestrijden. Mijn favoriete keelpijnbestrijders zijn toch wel de muntthee en het zoethout.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Ken jij nog andere effectieve middeltjes tegen keelpijn? Deel ze zeker met ons :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy