Keelpijn? Deze huismiddeltjes helpen echt!

De herfst is in het land en de winter gaat ook weer zo daar zijn…

En vanmorgen was het al zover – wakker geworden met keelpijn! Erg pijnlijk én vervelend.

Buiten worden de temperaturen kouder, binnen stoken we het weer lekker warm (incl. drogere lucht). Een droge lucht kan je keel al snel een beetje uitdrogen en voor een droog en rauw gevoel zorgen. Als je neus dan ook nog verstopt is en je adem moet halen door je mond, dan is keelpijn al snel het gevolg.

Ik vond op rubriek.nl/gezondheid een aantal huismiddeltjes om keelpijn te bestrijden. Mijn favoriete keelpijnbestrijders zijn toch wel de muntthee en het zoethout.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Ken jij nog andere effectieve middeltjes tegen keelpijn? Deel ze zeker met ons :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?