Content voor Ingelogde Gebruikers

Ken jij het ABC van een goede nachtrust al?

Juist schreef ik al een artikel over een aantal voedingsmiddelen/snacks die de nachtrust bevorderen.

Ja écht – het is niet altijd slecht om te eten voor je gaat slapen.

Meer weten? Klik hier verder naar ‘Snacks die de nachtrust bevorderen’.

Een goede nachtrust is belangrijk voor lichaam en geest. Maar toch staan we niet altijd even uitgerust op – zeker met dit warme weer (heb ik last van veel wakkere momenten ‘s nachts).

Daarom ging ik op zoek naar tips om beter te kunnen slapen en kwam op Trend Style uit bij het ABC van slaapbevorderende tips en adviezen.

Klik hier verder om te weten waarom je Ademhaling belangrijk is, waarom je Bedtijd van invloed is en wat het Comfort van je bed kan betekenen …

En natuurlijk nog 23 andere tips ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.