skip to Main Content

Ken jij het ABC van een goede nachtrust al?

Juist schreef ik al een artikel over een aantal voedingsmiddelen/snacks die de nachtrust bevorderen.

Ja écht – het is niet altijd slecht om te eten voor je gaat slapen.

Meer weten? Klik hier verder naar ‘Snacks die de nachtrust bevorderen’.

Een goede nachtrust is belangrijk voor lichaam en geest. Maar toch staan we niet altijd even uitgerust op – zeker met dit warme weer (heb ik last van veel wakkere momenten ’s nachts).

Daarom ging ik op zoek naar tips om beter te kunnen slapen en kwam op Trend Style uit bij het ABC van slaapbevorderende tips en adviezen.

Klik hier verder om te weten waarom je Ademhaling belangrijk is, waarom je Bedtijd van invloed is en wat het Comfort van je bed kan betekenen …

En natuurlijk nog 23 andere tips ;-)

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x