skip to Main Content

Ken jij het ABC van een goede nachtrust al?

Juist schreef ik al een artikel over een aantal voedingsmiddelen/snacks die de nachtrust bevorderen.

Ja écht – het is niet altijd slecht om te eten voor je gaat slapen.

Meer weten? Klik hier verder naar ‘Snacks die de nachtrust bevorderen’.

Een goede nachtrust is belangrijk voor lichaam en geest. Maar toch staan we niet altijd even uitgerust op – zeker met dit warme weer (heb ik last van veel wakkere momenten ’s nachts).

Daarom ging ik op zoek naar tips om beter te kunnen slapen en kwam op Trend Style uit bij het ABC van slaapbevorderende tips en adviezen.

Klik hier verder om te weten waarom je Ademhaling belangrijk is, waarom je Bedtijd van invloed is en wat het Comfort van je bed kan betekenen …

En natuurlijk nog 23 andere tips ;-)

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend