Ken jij het ABC van een goede nachtrust al?

Juist schreef ik al een artikel over een aantal voedingsmiddelen/snacks die de nachtrust bevorderen.

Ja écht – het is niet altijd slecht om te eten voor je gaat slapen.

Meer weten? Klik hier verder naar ‘Snacks die de nachtrust bevorderen’.

Een goede nachtrust is belangrijk voor lichaam en geest. Maar toch staan we niet altijd even uitgerust op – zeker met dit warme weer (heb ik last van veel wakkere momenten ‘s nachts).

Daarom ging ik op zoek naar tips om beter te kunnen slapen en kwam op Trend Style uit bij het ABC van slaapbevorderende tips en adviezen.

Klik hier verder om te weten waarom je Ademhaling belangrijk is, waarom je Bedtijd van invloed is en wat het Comfort van je bed kan betekenen …

En natuurlijk nog 23 andere tips ;-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?