Dit vinden andere vrouwen van Beautiful Day dagcrème

Wil je ook van start gaan met deze voedende dagcrème voor de rijpere huid, op basis van 100% natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, macadamia olie, avocado olie, vitamine E, zonnebloemextract, aloë vera gel, geranium olie en rozenolie? Klik dan op de knop hier beneden om Beautiful Day dagcrème in huis te halen.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten: 

klantenervaringen Beauty Essentialsklantenervaringen Greens Power

Klantenreviews
4,6 Gebaseerd op 133 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
  • Reviews
  • Vragen

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
    NM
    28-08-2020
    Nettie M.
    NL NL
    Fijn produkt

    Smeert lekker uit en is zuinig in gebruik. Goed voor de conditie van je huid. Ik ben benieuwd naar de serum.

    01-09-2020
    MooiVerouderen

    Bedankt voor de feedback, Netty! Je krijgt al een primeur van me over het serum: https://www.mooiverouderen.com/product/night-repair-serum/

    IT
    24-08-2020
    Ineke T.
    NL NL
    heerlijk zacht

    De creme voelt zacht en is goed smeerbaar. Ik voel dat mijn huid zachter wordt. Ik hoop dat mijn huid ook steviger wordt. Dat kan ik nu nog niet zeggen, want ik gebruik het pas 10 dagen

    NM
    07-08-2020
    Nettie M.
    BE BE
    Nog even hiermee doorgaan

    De creme smeert lekker uit, ruikt fijn en mijn huid voelt zacht aan.

    AK
    05-08-2020
    Akkie K.
    NL NL
    Heerlijk

    De crème voelt heerlijk zacht aan op mijn gezicht Mijn huid voelt niet trekkerig aan De crème gebruik ik overdag en voor de nacht Het smeert lekker uit en is zuinig in gebruik.

    MooiVerouderen Beautiful Day Dagcrème (50ml) ReviewMooiVerouderen Beautiful Day Dagcrème (50ml) Review
    AK
    23-07-2020
    Akkie K.
    NL NL
    Super

    De dagcreme voelt heerlijk zacht aan Geen trekkerig huid meer Ik gebruik het ook voor de nacht Heerlijk🥰

    MooiVerouderen Beautiful Day Dagcrème (50ml) Review
    RR
    22-07-2020
    Rene R.
    BE BE
    Aangenaam

    Gebruik het bijna twee jaar en kan het niet meer missen. Met een druk op het pompje is het voldoende. Het geeft een aangenaam gevoel, niet vettig.

    NM
    18-07-2020
    Nadya M.
    NL NL
    Zie nog niks

    Ruikt heerlijk, geen chemische troep.

    MV
    17-07-2020
    Monica V.
    BE BE
    Zeer goed!!!

    Ik ben zeer te vreden van Beautiful day. Groetjes, Monica.

    MT
    15-07-2020
    Marjolein T.
    NL NL
    Heerlijk zacht

    Het is een heerlijke smeuïge crème die snel in je huid trekt.

    AV
    13-07-2020
    Ann V.
    BE BE
    Subliem

    Goede dagcreme, waar voor je geld, ruikt lekker, je moet er niet veel van gebruiken want hij smeert mooi uit m.a.w. topprodukt!

    Schrijf jij het volgende succesverhaal?