Dit vinden andere vrouwen van Beautiful Day dagcrème

Wil je ook van start gaan met deze voedende dagcrème voor de rijpere huid, op basis van 100% natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, macadamia olie, avocado olie, vitamine E, zonnebloemextract, aloë vera gel, geranium olie en rozenolie? Klik dan op de knop hier beneden om Beautiful Day dagcrème in huis te halen.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten: 

klantenervaringen Beauty Essentialsklantenervaringen Greens Power

Klantenreviews
4,6 Gebaseerd op 118 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
  • Reviews
  • Vragen
Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
    G
    05-07-2020
    G.de.Jong
    Netherlands Netherlands
    Bemerk verbetering van mijn huid in samenspel met beauty essentials!

    Compliment voor het onderzoek met deze producten! Heerlijke dagcrème!

    CM
    03-07-2020
    Carine M.
    BE BE
    Geweldig

    Mijn huid voelt zacht en gevoed aan en ziet er heel goed uit!

    MV
    24-06-2020
    Maria V.
    BE BE
    Heel goed ben tevreden

    Smeert goed uit, ruikt lekker. Ja, ik vind hem heel goed en gemakkelijk in gebruik ook.

    AC
    21-06-2020
    Andra C.
    NL NL
    Heerlijk

    Ik heb een heel gevoelig huid. Deze crème voelt de hele dag gevoed en heerlijk aan. Groet Andra

    MS
    20-06-2020
    Marja S.
    NL NL
    heerlijk

    Het is een heerlijke crème, trekt goed in en geen glimmend gezicht. Ik zou het weer bestellen.

    RV
    17-06-2020
    Roos V.
    BE BE
    Goed product

    Heb er al 4 gebruikt en het voelt goed aan. Zal het zeker verder gebruiken!

    MooiVerouderen Beautiful Day Dagcrème (50ml) Review
    RP
    10-06-2020
    Rosa P.
    Dagcreme

    Dag Amy Ik gebruik de dagcreme ook al een hele tijd. Na een paar maanden gebruikt te hebben ging ik naar mijn schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling. Weet je wat die zei? "Wat heb jij gedaan? Je ziet er zo goed uit!" Ik heb haar verteld van jou product, ze heeft zelfs jou naam gevraagd en de naam van het product. Ze heeft mij nooit meer producten van haar aangeboden. Ik heb ook Greens power en de pillen (Beauty Essentials) gebruikt. Groetjes Rosa

    HP
    10-06-2020
    Hennie P.
    NL NL
    Ik vind het idee prettig dat ik geen rommel op mijn gezicht smeer.

    Product bevalt prima

    TC
    06-06-2020
    Theresia C.
    BE BE
    Fantastisch!

    Smeert goed uiten neemt goed op! Geeft zichtbare verbetering aan de huid! Ruikt lekker fris! Jammer dat er geen bodymilk-versie van bestaat ...

    06-06-2020
    MooiVerouderen

    Bedankt voor de feedback, Terry! Ivm met de body lotion: we werken momenteel aan een uitgebreider gamma verzorgingsproducten ;-)

    TH
    20-05-2020
    Theresia H.
    NL NL
    Super

    Ik gebruik Mooi Verouderen al een tijdje. Is zuinig in gebruik en niet vet . Beschermt goed . Ik gebruik ook de Beauty Essentials en ben zeer tevreden over deze combi 👌. Een echte aanrader, en niemand schat mij 62 🤩

    Schrijf jij het volgende succesverhaal?