Dit vinden andere vrouwen van Beautiful Day dagcrème

Wil je ook van start gaan met deze voedende dagcrème voor de rijpere huid, op basis van 100% natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, macadamia olie, avocado olie, vitamine E, zonnebloemextract, aloë vera gel, geranium olie en rozenolie? Klik dan op de knop hier beneden om Beautiful Day dagcrème in huis te halen.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten: 

klantenervaringen Beauty Essentialsklantenervaringen Greens Power

Klantenreviews
4,5 Gebaseerd op 109 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
  • Reviews
  • Vragen

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
    TH
    20-05-2020
    Theresia H.
    NL NL

    Super

    Ik gebruik Mooi Verouderen al een tijdje. Is zuinig in gebruik en niet vet . Beschermt goed . Ik gebruik ook de Beauty Essentials en ben zeer tevreden over deze combi 👌. Een echte aanrader, en niemand schat mij 62 🤩

    LT
    09-05-2020
    Leen T.
    BE BE

    Lekker geurtje

    De dagcreme ruik bloemig en fris. Om nu reeds een oordeel te geven , is nog wat te vroeg . Het enige wat ik momenteel ondervind is fat de textuur iets voller mocht zijn om mijn huid te voeden. Ik heb een iets rijpere huid. Ik kijk uit naar de eerste resultaten

    GF
    05-05-2020
    greta f.
    BE BE

    Super!

    De dagcrème is niet vettig en houd mijn huid soepel. Mijn huid is heel gevoelig en gaat vlug reageren op een dagcrème. Bij deze blijft mijn huid zonder reactie. Super product!

    BW
    04-05-2020
    Bie W.
    BE BE

    Zacht en aangename geur.

    Ben best wel tevreden.

    AM
    03-05-2020
    Albrecht M.
    NL NL

    Matig

    Hallo Amy, Ik ben erna , partner van Albrecht, Helaas is het voor mijn huid niet wat ik er van zou verwachten, ik heb een hele droge huid. Groetjes , ERNA

    JD
    03-05-2020
    Jessy D.
    BE BE

    Smeert goed uit en is zuinig in het gebruik!

    Zeer goede beoordeling 9.

    NM
    03-05-2020
    Nettie M.
    NL NL

    Fijne geur, en voelt lekker aan op je huid

    Gebruik het al een aantal maanden. En het bevalt mij prima.

    JV
    03-05-2020
    Jenny v.
    NL NL

    voedend

    omdat in de eerste week mijn huid gladder, voller en er goed uitzag. De jeugdige gloed en gaafheid zijn terug.

    JV
    02-05-2020
    Joke v.
    NL NL

    goed

    Mijn huid wordt beter, smeert goed uit. Voelt prettig. Ben er tevreden over tot nu toe. Maar een echte beoordelingen ik pas over 3 maanden geven, dan is het mij duidelijk.

    RS
    02-05-2020
    Rosette S.
    BE BE

    Top product! Aanrader voor iedereen😊

    Ik kan niet meer zonder het product! Geen vettigheid en chemische stoffen aan je gezicht, gezicht voelt zacht en gevoed aan. Aangenaam gevoel👏

    Schrijf jij het volgende succesverhaal?