Dit vinden andere vrouwen over Greens Power

Op deze pagina lees je reacties van klanten die Greens Power gebruiken. Wil je ook van start gaan met deze “superfood blend” met chlorella, tarwegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee, kan je het in huis halen via onderstaande knop.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten: 

klantenervaringen Beauty Essentialsklantenervaringen Beautiful Day dagcrème

Klantenreviews
4,5 Gebaseerd op 277 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
  • Reviews
  • Vragen
Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
    MG
    06-07-2020
    Marjolijn G.
    NL NL
    Goed van smaak en gezond.

    Heb het ook eens eerder van een andere leverancier gehad maar die was niet goed van smaak

    HM
    05-07-2020
    Heidi M.
    BE BE
    Super

    Ik voel me heel goed met dit product,fitter ook.

    MH
    05-07-2020
    magda h.
    BE BE
    gewoon!!

    Tot nog toe voel ik nog steeds niets van dit product! Voel me er niet beter door, ik had verwacht er meer energie door te krijgen!

    MO
    05-07-2020
    Martine O.
    BE BE
    Eerlijk

    Natuurlijk, eerlijk product

    LB
    05-07-2020
    loes B.
    NL NL
    prima product

    Gebruik het al vaker, me darmen zijn rustig geen opgeblazen gevoel. En tevens een hoop vitamine en mineralen binnen.

    AM
    05-07-2020
    An M.
    BE BE
    Fitter

    Na 2 weken dit product te nemen voel ik me fitter , slanker door een betere stoelgang , mijn opgeblazen gevoel is verdwenen 👏👍

    PD
    05-07-2020
    Petra D.
    BE BE
    geweldig

    ik gebruik dit product al jaren, dat zegt genoeg denk ik. ik heb ondertussen al veel mensen overtuigd van de positieve werking van greens power door er zo gezond en energiek uit te zien ondanks zware persoonlijke problemen.

    LN
    04-07-2020
    lies N.
    NL NL
    Prima

    Mijn stoelgang is verbeterd en het geeft mij meer energie. Ik gebruik het dagelijks.

    GB
    04-07-2020
    Greetje B.
    NL NL
    Geweldig

    Ik merk dat het werkt. En de smaak is lekker. Ik wil opnieuw bestellen maar het is niet op voorraad.

    04-07-2020
    MooiVerouderen

    Nog even geduld, Greetje! Nieuwe voorraad is onderweg ;-)

    MV
    04-07-2020
    Marianne V.
    NL NL
    Ik vind de Greens Power een heel fijn product waar alles in zit wat je nodig hebt

    Ik heb door de Greens Power meer energie gekregen voor mij is dit product 5 sterren waard.

    MooiVerouderen Greens Power Review

     

     

    Schrijf jij het volgende succesverhaal?