Dit vinden andere vrouwen over Greens Power

Op deze pagina lees je reacties van klanten die Greens Power gebruiken. Wil je ook van start gaan met deze “superfood blend” met chlorella, tarwegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee, kan je het in huis halen via onderstaande knop.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten: 

klantenervaringen Beauty Essentialsklantenervaringen Beautiful Day dagcrème

Klantenreviews
4,5 Gebaseerd op 288 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
  • Reviews
  • Vragen
Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
    TM
    12-07-2020
    Twanny M.
    NL NL
    Super

    Gebruik er al een hele poos. Bevalt goed 👍

    MooiVerouderen Greens Power Review
    AV
    12-07-2020
    Ansio v.
    NL NL
    Ondersteunend

    Voedzaam, lekker en valt prettig in je maag, meer energie en minder haaruitval.

    MooiVerouderen Greens Power Review
    PD
    10-07-2020
    Piet d.
    NL NL
    Super

    Gezond oud worden is ons streven en daarbij zien we voeding als medicijn. Teveel natuurlijke voedingsstoffen kunnen niet schadelijk zijn, dus starten wij de dag met Green POWER en dat werkt tot nu toe PERFECT!!!

    CI
    10-07-2020
    Charlotte I.
    NL NL

    Ik heb het drie weken genomen maar ik word er alleen maar erg moe van. Dus het omgekeerde van wat ik had verwacht.

    MK
    10-07-2020
    Marjan K.
    NL NL
    Super middel

    Na een week ben je aan de aardse smaak gewend en heb je alleen nog de voordelen van Greens over. Sinds ik het gebruik, een aantal jaren nu, heb ik veel minder last van mijn maag en darmen. Wil niet meer zonder.

    MD
    10-07-2020
    Maria D.
    NL NL
    Super

    Gebruik Green Poeder al bijna een jaar. Daarvoor Green Juice. Het is een goed begin van de dag. Je lichaam krijgt een boost na de nacht. Water en goede voedingsstoffen in een keer binnen. Ik vind het ideaal en blijf het zeker gebruiken!

    GV
    09-07-2020
    Gerarda V.
    BE BE
    Ik merk nog niet veel, alleen mijn huid voelt zachter aan

    Het mag voor mij iets zoeter zijn want nu vind ik dat het tarwegras de bovenhand heeft.

    RV
    09-07-2020
    Rina V.
    NL NL
    Goed.

    Het draagt bij aan een gezonde voedingswijze. Krijg er niet speciaal energie van maar denk dat het wel voor een goed afweersysteem zorgt.

    MP
    08-07-2020
    Maryse P.
    BE BE
    Uitstekend

    Goed product. De smaak zit goed.

    RP
    08-07-2020
    Ria P.
    BE BE
    Krachtig

    Het heeft mij energie

     

     

    Schrijf jij het volgende succesverhaal?