Dit vinden andere vrouwen over Greens Power

Op deze pagina lees je reacties van klanten die Greens Power gebruiken. Wil je ook van start gaan met deze “superfood blend” met chlorella, tarwegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee, kan je het in huis halen via onderstaande knop.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten: 

klantenervaringen Beauty Essentialsklantenervaringen Beautiful Day dagcrème

Klantenreviews
4,6 Gebaseerd op 343 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
  • Reviews
  • Vragen

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
LL
12-11-2020
Lous L.
NL NL
Ik vind het smakelijk en prima om te weten wat ik binnen krijg.

het is een goed product, al eerder 3 potten tegelijk bij je besteld en gebruik het samen met mijn zoon. Ik eet heel bewust en gezond en heb dus niet echt het gevoel dat het veel verbetert/verandert. maar het voelt goed.

W.
02-11-2020
Wietske . Ybelessmit
NL NL
Geweldig

Ik ben heel blij met dit product. Ik eet gezond maar niet iedere dag. Dit product zit boordevol gezondheid, ik heb sinds ik het gebruik geen verkoudheid of griepje gehad. Ik neem een schepje iedere morgen voor mijn ontbijt.Ik ben zeer te spreken over dit product.

JL
29-10-2020
Judith L.
NL NL
Prima

Ik vind het produkt vies ruiken en smaken. Er zit een hele dominante lucht en smaak aan. Maar ik heb wel de indruk dat ik er fitter van wordt en me dus beter voel😊

FL
28-10-2020
Fera L.
NL NL
Ik vind greens power geweldig.

Ik heb van kinds af aan al last van mijn stoelgang gehad en van alles al geproIk gebruik greens power nu al bijna 2 jaar en het werkt fantastisch voor mij. Ik kan het iedereen aanraden die last heeft met de stoelgang. Ik gebruik het iedere dag op mijn nuchtere maag. Ook ben ik niet meer zo snel verkouden,dus dat is ook een plus punt. Ook ben ik niet meer zo snel verkouden, dus ook daarom profiteer je het product..

AV
28-10-2020
Angy V.
NL NL
Super

De smaak is prima, het klontert niet, ik plas tegen de ochtend aan veeeeel meer, slaap vaster en ik voel me beter!!! Dank je wel Amy voor je respons en belangstelling!! Erg fijn!! 😘

MooiVerouderen Greens Power ReviewMooiVerouderen Greens Power Review
KV
18-10-2020
Karin V.
NL NL
Compleet

het is het meest complete greens wat ik kon vinden.

LB
15-10-2020
Liv B.
BE BE
Geweldig

Heel goed product . Smaakt lekker ook!

SV
07-10-2020
Sophie V.
BE BE
Fantastisch

Sinds ik het gebruik heb ik weer enorm veel energie en voel me veel beter in mijn vel! Top product.

JV
04-10-2020
Jose v.
NL NL
Stevia is smerig

Iedere ochtend een glas gras. Alles went behalve de stevia die er in zit. Maar het werkt wel daar gaat het om.

ML
03-10-2020
MJB L.
NL NL
Goed drinkbaar.

Het is goed drinkbaar, alleen verslik ik me vaak door de vezeltjes. Verder merk ik niet zo veel verschil. Ik leefde blijkbaar al gezond genoeg.

 

 

Schrijf jij het volgende succesverhaal?