Dit vinden andere vrouwen over Greens Power

Op deze pagina lees je reacties van klanten die Greens Power gebruiken. Wil je ook van start gaan met deze “superfood blend” met chlorella, tarwegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee, kan je het in huis halen via onderstaande knop.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten: 

klantenervaringen Beauty Essentialsklantenervaringen Beautiful Day dagcrème

Klantenreviews
4,5 Gebaseerd op 228 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
 • Reviews
 • Vragen

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
  HG
  25-05-2020
  Henriette G.
  NL NL

  Oke

  Hai Amy, mijn. Vriend en ik weten niet en merken niet of de aminozuren iets voor ons doen.....? Wel de greenpoeder zijn we heel tevreden over en bestellen we dan ook bij.

  RB
  23-05-2020
  Riet B.
  NL NL

  Goed

  Gezond met veel vitaminen en mineralen, als je dit gebruikt ben je overal niet meer zo vatbaar voor.......

  AD
  22-05-2020
  Annette d.
  NL NL

  Goede weerstand

  Ik drink sinds ruim 2 jaar elke dag een Shake van appelsap met een schep Greens Power. Ik voel me er goed bij en ben sindsdien niet meer ziek geweest. Geen griep, geen verkoudheid, niks. En in deze tijden is een goede weerstand super belangrijk.

  BR
  20-05-2020
  Bettina R.
  NL NL

  Prima

  Ik gebruik het al 5 jaar In het begin met tussenpozen maar de laatste 2 jaar elke dag Ik voel mij hier erg goed bij en wil niet meer zonder . Ik vind het een prima product voor mij en ga er absoluut mee door.

  LR
  11-05-2020
  Lincey R.
  BE BE

  Ben mijn van de opgeblazen buik niet af

  Het helpt me niet

  JV
  11-05-2020
  Josee v.
  NL NL

  Heel goed

  Heb het nu 2 maanden gebruikt en wil er voorlopig mee doorgaan.

  MooiVerouderen Greens Power Review
  CA
  09-05-2020
  Claudia A.
  NL NL

  Fantastisch!

  Ik ben een vrouw van 49 jaar oud. Vanwege mijn leeftijd merk ik dat mijn hormoonhuishuiding aan het veranderen is. Klachten zijn bijvoorbeeld vermoeidheid en stemmingswisselingen. Zodra ik Greens Power gebruik, voel ik me direct fitter en mijn humeur knapt positief op. Ik wil mijn overgang niet zonder dit product door! Naast de Greens Power gebruik ik ook de Beauty Essentials, ook een aanrader! Dit product geeft mij weer voller haar en ik heb ook het gevoel dat mijn grijze haren - ik heb niet veel - verdwijnen. Kan van laatste niet voor 100% zekerheid zeggen, maar ik zie er echt minder.

  CB
  09-05-2020
  ciska B.
  NL NL

  Prima product

  Ik vind het een fijn product, geen nare bijsmaak.

  JW
  08-05-2020
  J W.
  NL NL

  Prima

  Ik voel me er heel goed bij

  AH
  07-05-2020
  Astrid H.
  NL NL

  Top

  Ik gebruik Greens nu al een aantal jaren en het bevalt me goed. In hoeverre het spijsvertering, stoelgang ed heeft verbeterd, vind ik moeilijk om te zeggen, want geen grote problemen daarmee. Sinds een kleine 2 jaar gebruikt ook mijn man Greens en wij zijn beide zeer tevreden en voelen ons goed bij het gebruik ervan.

   

   

  Schrijf jij het volgende succesverhaal?