Dit vinden andere vrouwen over Greens Power

Op deze pagina lees je reacties van klanten die Greens Power gebruiken. Wil je ook van start gaan met deze “superfood blend” met chlorella, tarwegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee, kan je het in huis halen via onderstaande knop.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten: 

klantenervaringen Beauty Essentialsklantenervaringen Beautiful Day dagcrème

Klantenreviews
4,6 Gebaseerd op 338 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
  • Reviews
  • Vragen

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
KV
18-10-2020
Karin V.
NL NL
Compleet

het is het meest complete greens wat ik kon vinden.

LB
15-10-2020
Liv B.
BE BE
Geweldig

Heel goed product . Smaakt lekker ook!

SV
07-10-2020
Sophie V.
BE BE
Fantastisch

Sinds ik het gebruik heb ik weer enorm veel energie en voel me veel beter in mijn vel! Top product.

JV
04-10-2020
Jose v.
NL NL
Stevia is smerig

Iedere ochtend een glas gras. Alles went behalve de stevia die er in zit. Maar het werkt wel daar gaat het om.

ML
03-10-2020
MJB L.
NL NL
Goed drinkbaar.

Het is goed drinkbaar, alleen verslik ik me vaak door de vezeltjes. Verder merk ik niet zo veel verschil. Ik leefde blijkbaar al gezond genoeg.

GV
03-10-2020
Griet V.
BE BE
Deugddoend

Makkelijk te mengen, smaak OK, voel me fitter, slaap beter.

MD
03-10-2020
Maria d.
NL NL
Geweldig

Gebruik het al jaren. Blijf dat ook zeker doen. Sinds het begin is mijn stofwisseling geregeld geworden, terwijl dat vroeger niet zo was. Heerlijk

DV
03-10-2020
Dia V.
NL NL
Compleet

Prima, alles wat we nodig hebben zit hier in.

CM
24-09-2020
Corrie M.
NL NL

Eigenlijk weet ik het niet. Neem het iedere dag in. Maar dat er nou iets veranderd kan ik niet zeggen

MV
23-09-2020
Marrie v.
NL NL
Geweldig

Makkelijk,s’morgens alle vitamines die je nodig hebt en je hebt geen hongergevoel en je kunt het combineren.

MooiVerouderen Greens Power Review

 

 

Schrijf jij het volgende succesverhaal?