Dit zeggen andere vrouwen over Greens Power, de "superfood blend" voor meer energie, een betere stoelgang en meer focus

Op deze pagina lees je reacties van klanten die Greens Power gebruiken. Wil je ook van start gaan met deze “superfood blend” met chlorella, tarwegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee, kan je het in huis halen via onderstaande knop.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten?

Klantenreviews
4,6 Gebaseerd op 459 reviews
5 ★
75% 
343
4 ★
17% 
76
3 ★
6% 
28
2 ★
2% 
8
1 ★
0% 
4
Customer Photos
Schrijf een review Stel een vraag

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
JL
16-07-2023
Jeannine L.
BE BE

Wondermiddel

Ik voel mij fitter dan ooit Jammer genoeg zie ik nog geen verbetering aan mijn huid Ik heb verschrikkelijk veel rimpels gekregen op een heel korte tijd Wegens ziekte denk ik Hopelijk zie ik binnenkort een verbetering In ieder geval hier stop ik nooit mee Ik ervaar veel positiviteit alleen zie ik het nog niet

JV
04-05-2023
Josje V.
NL NL

Aanvulling!

Ik gebruik dit product als aanvulling. Vooral in tijden dat ik te weinig groenten eet

MV
03-05-2023
Marianne V.
BE BE

Green

Mijn vertering verloopt beter maar die energieboost nog niet gevoeld

HB
21-04-2023
Helga B.
NL NL

prima

gekocht ter vervanging van een ander product, bevalt erg goed!

DC
17-04-2023
DEVOS C.
BE BE

Tot klasse

Heb eindelijk iets gevonden dat mijn darmen tot rust brengt

LH
31-03-2023
leen h.
BE BE

Energie

Sinds ik dit product gebruik voel ik mij energieker en ook mijn opgezwollen buik is verdwenen. Een echte aanrader. Mensen in mijn omgeving zien een verschil. Ik neem ook al 2 maanden beauty essentials. Ben zo blij met Amy...ik noem haar mijn mooimakertje!

SD
26-03-2023
Sylvia D.
NL NL

Geweldig in een woord.

RV
09-03-2023
Ria V.
NL NL

Aanrader

Aangezien mijn huid echt het een en ander mist van binnenuit lijkt mij. Huid er op vooruit te gaan. Vind de geen power wel vies . Maar is voor goed doel.

YV
01-03-2023
Yvonne v.
NL NL

Geweldig

Heel goed product die mij energie geeft en voelt mij minder moe . Zelf vind ik de smaak van drankje niet lekker Raad het zeker aan en ik gebruik het alleen als ik moet werken .

AK
25-02-2023
Annemie K.
BE BE

Super

Ik ben zeer tevreden over dit product, lost goed op. Qua smaak vind ik het lekker, sommige greens samen niet lekker omdat de smaken te sterk door komen, dat is bij deze niet. Dus een echte aanrader.

Schrijf jij het volgende succesverhaal?