Dit vinden andere vrouwen over Greens Power

Op deze pagina lees je reacties van klanten die Greens Power gebruiken. Wil je ook van start gaan met deze “superfood blend” met chlorella, tarwegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee, kan je het in huis halen via onderstaande knop.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten: 

klantenervaringen Beauty Essentialsklantenervaringen Beautiful Day dagcrème

Klantenreviews
4,6 Gebaseerd op 326 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
 • Reviews
 • Vragen

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
  FL
  14-09-2020
  Frie L.
  BE BE
  mijn gevoel is dubbel

  Van greenpowers krijg ik echt veel energie. Ik kom de dag helemaal door zonder moe te zijn en voel me energiek genoeg om nieuwe dingen te ondernemen. MAAR … Ik krijg er ook verstopping van en lig halve nachten wakker. Verstopping komt volgens mij van de spirulina en slapeloosheid van de groene tee. Ik vind het echt een goed product, maar niet voor mij. De bijwerkingen wegen niet op tegen de voordelen.

  14-09-2020
  MooiVerouderen

  Dag Frie, je gebruikt het best in de ochtend, omdat het veel energie geeft en je dan inderdaad problemen kan hebben met slapen. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water te drinken om de afvalstoffen af te voeren (minstens 2 liter per dag), om verstopping tegen te gaan. Dat is echt heel erg belangrijk. Groetjes, Amy

  WY
  13-09-2020
  Wietske Y.
  NL NL
  Prima

  Ik krijg zo toch de benodigde vitamines binnen.Soms eet ik niet super gezond

  PJ
  13-09-2020
  Paula J.
  BE BE
  Top!

  Echt een heel goed product. Ik ben echt tevreden! Ik voel me er goed bij!

  AV
  12-09-2020
  anni V.
  BE BE
  heel goed

  Sinds ik Green Power gebruik (toch al verschillende maanden) zijn mijn bloedwaarden goed. (lever en nierwaarden waren op het randje goed), voel ik mij ook heel vitaal en ben zeer tevreden van het resultaat . Dank u wel daarvoor

  MJ
  06-09-2020
  Marian J.
  NL NL
  Amazing!

  Een fantastisch product. Ik begin elke ochtend met deze fantastische basis. Na mijn periode van chemotherapie ben ik sneller opgeknapt dan verwacht. Zelfs mijn energie is in een goede, stijgende lijn. Ik blijf Greens Power gebruiken!

  IP
  04-09-2020
  Ingrid P.
  NL NL
  Geweldig

  Als ik het niet neem, heb ik duidelijk minder energie. Kom er alleen niet toe het morgens te nemen, heb dan al 2 glazen water en 2 grote koppen thee op en dan nog een glas, dat is me teveel.gebruik het met het middageten

  KP
  01-09-2020
  kartijem P.
  NL NL
  drinkt goed weg

  Ik heb dit ook aan mijn zusje voorgesteld , inmiddels heeft zij dit ook besteld en gebuikt dit ook. Onze vriendinnen ook hierover geadviseerd.

  FL
  28-08-2020
  Fera L.
  NL NL
  Fantastisch

  Ik vind het een heel fijn product. Heb sinds kind altijd moeite gehad en later ook met de stoelgang. Sinds ik dit product gebeuik heb ik daar geen last meer van. Ook ben ik minder verkouden. Ik kan het iedereen aanraden, ook al heb je nergens last van.

  MooiVerouderen Greens Power Review
  GR
  28-08-2020
  georgette r.
  NL NL
  ondersteuning

  Door deze Greens power is voor mij als ondersteuning voor mijn gezondheid en zorgt dat ik mij redelijk fit voel!!

  LV
  27-08-2020
  Leny V.
  NL NL
  Geweldiggg

  Heb meer energie,slaap beter! Dank u Amy lieve gr

   

   

  Schrijf jij het volgende succesverhaal?