Dit vinden andere vrouwen over Greens Power

Op deze pagina lees je reacties van klanten die Greens Power gebruiken. Wil je ook van start gaan met deze “superfood blend” met chlorella, tarwegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee, kan je het in huis halen via onderstaande knop.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten: 

klantenervaringen Beauty Essentialsklantenervaringen Beautiful Day dagcrème

Klantenreviews
4,5 Gebaseerd op 296 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
 • Reviews
 • Vragen

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
  TJ
  19-07-2020
  Truus J.
  NL NL
  Ondersteunend

  Na al enkele jaren greens power te gebruiken, kan ik aangeven dat het met name mijn stoelgang enorm heeft verbeterd. Ik ben er erg blij mee en voornemens dit te blijven gebruiken. Heb echt het gevoel dat het een belangrijke en waardevolle bijdrage levert aan mijn gezondheid.

  SD
  17-07-2020
  Sonja D.
  BE BE
  Vitamineloos

  Tot hier toe gebruik ik het iets meer dan 14 dagen en merk ik niets anders. Idee alleen al dat supergezond is denk ik toch dat ik op de goede manier bezig ben😄

  IW
  16-07-2020
  I W.
  NL NL
  Was voor mijn vriendin die geen internet heeft. Ik heb het zelf ook .

  En het bevalt mij prima want ik heb het al een tijd en zij wou het ook eens proberen. Voel mij een stuk fitter ook qua gezondheid gaat het goed

  MooiVerouderen Greens Power Review
  SE
  16-07-2020
  Saida E.
  NL NL
  Goed

  Heb wel huid uitslag

  LH
  16-07-2020
  Louisa H.
  BE BE
  Fantastisch

  Mijn nagels en haren zijn veel sterker en mooier geworden. Mijn huid is gezonder en ik voel mij prima met dit product. Greens power neem ik iedere dag in mijn ontbijtmengeling van havermout, bessen, chiazaad, en noten. Het resultaat is heel bevredigend! Ik heb het gevoel dat ik echt iets heel goeds voor mijzelf doe!

  MT
  15-07-2020
  Monique T.
  NL NL
  Vind het niet lekker smaken.

  Ik merk geen verschil met de tijd dat ik het niet gebruikte. Ik voel me niet beter, fitter, sterker of wat dan ook. Ik zal het product (helaas) niet aanbevelen bij iemand anders.

  JW
  15-07-2020
  Jacqueline W.
  NL NL
  Prima!

  Gebruik greens power nog niet zo lang, maar merk nu al verbetering aan mijn huid. Hoop straks ook meer energie te krijgen als ik het product langer gebruik. Komt vast goed!

  JM
  14-07-2020
  Jacintha M.
  NL NL
  Energiebooster

  Lekker en energiegevend; top!

  TM
  12-07-2020
  Twanny M.
  NL NL
  Super

  Gebruik er al een hele poos. Bevalt goed 👍

  MooiVerouderen Greens Power Review
  AV
  12-07-2020
  Ansio v.
  NL NL
  Ondersteunend

  Voedzaam, lekker en valt prettig in je maag, meer energie en minder haaruitval.

  MooiVerouderen Greens Power Review

   

   

  Schrijf jij het volgende succesverhaal?