Search
Close this search box.

Dit zeggen andere vrouwen over Greens Power, de "superfood blend" voor meer energie, een betere stoelgang en meer focus

Op deze pagina lees je reacties van klanten die Greens Power gebruiken. Wil je ook van start gaan met deze “superfood blend” met chlorella, tarwegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee, kan je het in huis halen via onderstaande knop.

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten?

Klantenreviews
4,6 Gebaseerd op 474 reviews
5 ★
74% 
353
4 ★
17% 
80
3 ★
6% 
29
2 ★
2% 
8
1 ★
1% 
4
Customer Photos
Schrijf een review Stel een vraag

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
MM
12-02-2024
M.A> M.A.
NL NL

prima product

Mooi product, smaakt prima, lost makkelijk op in water. Ik strooi soms ook gewoon een lepel over mijn ontbijtyoghurt ipv het op te drinken.

IV
07-02-2024
Ils V.
BE BE

Zeer goed

Mijn huid voelt veel beter aan minder last van acne.

ST
07-02-2024
Sigrid T.
NL NL

super

qua energie merk ik er nog niets van, maar mijn darmen varen er wel bij!

CV
01-02-2024
Conny V.
BE BE

Ik vind het geweldig goed

Ik heb ziekte van Crohn. Dus was dikwijls vermoeid. Sedert ik de green powder neem ben ik de ganse dag fit en ook mijn darmen zijn beter. Ik neem het al meer dan een jaar. Heel tevreden over. Conny

MooiVerouderen Greens Power Review
AH
30-01-2024
Astrid H.
NL NL

Fijn

Heb Greens al heel lang en het is mijn (inmiddels ons) dagelijkse start van de dag, voor mij samen met 4 tabletjes aminozuren, voldoet het volledig aan mijn verwachtingen voor huid, haar, nagels en stoelgang.

DZ
28-01-2024
Dominique Z.
BE BE

Lijkt me een goed product

Ik gebruik het product nog maar anderhalve maand, dus nog moeilijk te beoordelen. Ik heb wel de indruk dat ik minder haaruitval heb en ook mijn nagels zien er mooier en sterker uit. Ik ga het zeker blijven gebruiken.

PS
20-12-2023
Purcy S.
NL NL

Smaak is goed

Ik ga ermee door

RM
02-12-2023
Rina M.
NL NL

Weet het niet of het helpt

Product neem ik elke dag. Denk.dat de aminozuren beter helpen Sterke nagels en tot nu toe geen psoriasis

MS
14-11-2023
Monique S.
NL NL

Top!

Ik gebruik Greens Power nu een dikke maand en merkte meteen al verschil. Meer energie en ontlasting weer normaal. Heel blij mee!

LS
26-10-2023
Lita S.
NL NL

Twijfel

Nog geen verbetering. Nog steeds flinke haaruitval. Hoop dat het nog komt.

Schrijf jij het volgende succesverhaal?