Search
Close this search box.

Dit zeggen andere vrouwen over het Night Repair Serum, een rijk voedend serum op basis van natuurlijk oliën

Op deze pagina lees je reacties van klanten die ons Night Repair Serum gebruiken voor het slapen gaan. Het is een herstellend nachtserum op basis van natuurlijke oliën zoals macadamia olie, jojoba olie, babassu olie, kokosolie, vitamine E, lijnzaadolie, zonnebloempit olie, duindoorn olie, tomaten extract en rozenbottel olie. 

Wil je het ook gaan gebruiken? Klik dan op de onderstaande knop

Wil je klantenervaringen lezen van mijn andere producten:

klantenervaringen Beauty Essentials – klantenervaringen Greens Power

Klantenreviews
4,7 Gebaseerd op 131 reviews
5 ★
83% 
109
4 ★
10% 
13
3 ★
5% 
6
2 ★
2% 
2
1 ★
0% 
1
Customer Photos
Schrijf een review Stel een vraag

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
WN
21-02-2024
Wenyee N.
BE BE

Heel goed

De Rejuuve Night Repair Serum is zeer goed, mijn huid is gehydrateerd en de fijne lijntjes worden minder zichtbaar!

MooiVerouderen Night Repair Serum ReviewMooiVerouderen Night Repair Serum Review
AT
14-02-2024
Antje t.
NL NL

Voedend

Ik heb het idee dat het mijn huid echt de verzorging geeft die het op mijn leeftijd nodig heeft. Het is ook zeer geschikt onder een gewone dagcrème , wel moet het niet te dicht in de buurt van mijn ogen komen want dan gaan ze tranen

ID
04-01-2024
Ine D.
BE BE

Super!

Heerlijke olie die heel goed wordt opgenomen door je huid met een zijdezacht resultaat! 😍

JK
20-11-2023
Jannie K.
NL NL

Goed

Lekker zacht product Ik heb de scrub ook van jou

A
17-11-2023
Angélique
NL NL

Wat is je huid egaal!

Onlangs was ik met een vriendin op stap. Ze keek me aan en zei:' je hebt helemaal geen pigmentvlekken! Welke foundation gebruik je, je huid is zo egaal!' Geen foundation, wel het night repair serum sinds enige tijd. Met mijn 59 ziet mijn huid er fantastisch uit. Naturel en gezond. Daar houd ik van.

KT
14-10-2023
Karin T.
NL NL

Goed

Heel fijn produkt,gebruik het nog te kort om te zien of het iets doet

KD
11-10-2023
Karin D.
BE BE

Super 😀 👍

Night Repair Serum , Een heel fijne serum, smeert goed uit, mijn huid is zo zacht geworden , gebruik het sinds 3 weken en ben super fan

MP
11-10-2023
Marije P.
NL NL

Prima

Het is een fijne olie, maar na alle verhalen verwachtte ik dat deze ook écht iets tegen mijn fijne lijntjes zou doen en mijn huid wat rustiger zou maken. Dat ervaar ik helaas niet. Maar desalniettemin is het wel een fijn serum.

ET
18-09-2023
Eliana T.
NL NL

Heerlijk

Ik ben heel blij met de nacht serum. Het voelt heel zacht, makkelijk aan te brengen en wordt wakker met een mooie glow Bedankt Amy

SJ
17-09-2023
Simone J.
BE BE

Goed

Tevreden bij gebruik

Schrijf jij het volgende succesverhaal?