skip to Main Content

Kledingtips voor regenachtige zomerdagen

Gisteren las ik een leuk artikel over kledingtips… voor onze Belgische en Nederlandse regenachtige zomerdagen.

Want je kan het draaien of keren hoe je wilt, de (beloofde) warmte en vooral de zon laten op zich wachten :-( een tegenvaller van formaat!

Vooral voor al die zomerse jurkjes, rokjes, topjes, schoenen die in je kast staan te wachten om eruit te mogen!

Maar vandaag kan ik je dus wat tips geven voor een zomerse outfit aangepast aan onze Belgische/Nederlandse temperaturen.

Laat zelf de zon in je outfit stralen – Go bright, go flashy! Ga voor colour blocking – dit is felle kleuren tegenover elkaar zetten.

Of ga de romantische toer op!

Wedden dat je het vanzelf warm krijgt met een zomers gloedje ;-)

Zoals jullie al wel weten en gezien zullen hebben, zijn bloemenprints helemaal IN deze zomer. Combineer een leuk bloemenshirt, hemdje of topje met een lichte jeans. Probeer donkere jeans te vermijden, het weer is al donker genoeg.

Laagjes doen het ook in de zomer goed.

Ik hoor het je al zeggen, maar ik heb net een paar leuke zomerkleedjes gekocht en nu kan ik ze nog niet dragen – ik heb helaas hetzelfde probleem.

Maar… waarom niet combineren? Doe dat leuke gebreide vest erover aan, of dat blazertje? Een wikkelvestje is ook altijd geslaagd.

Geen zin in koude voeten met die zomerse sandaaltjes?

Draag lichte enkellaarsjes, felgekleurde ballerina’s, zelfs pumps met dichte neus zijn geweldig te combineren in je niet-zo-zomerse-ik-maak-de-zomer-zelf-wel-outfit.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend