Klopt dit? Vrouwen willen er niet jonger uitzien!

Bron foto & artikel: rubriekplus.nl

Vrouwen willen er NIET jonger uitzien! Dat was toch de uitkomst van een onderzoek onder vrouwen, uitgevoerd door het bedrijf Allergan dat Botox maakt.

Het bedrijf Allergan voerde het onderzoek uit onder 2000 vrouwen. Het doel was om er achter te komen hoe vrouwen tegen ouder worden aankijken.

De vrouwen, allemaal boven de 18, kregen foto’s te zien van vrouwen van begin vijftig jaar. De foto’s varieerden van onbewerkt, een beetje bewerkt waarbij de rimpels en lijntjes wat verzacht werden en zo bewerkt dat er geen rimpeltje meer te zien was.

De foto’s die als beste en mooiste werden gekozen waren zonder uitzondering de foto’s waarbij de lijnen in het gezicht iets verzacht waren, maar nog wel steeds zichtbaar. Ze waren het er over eens dat een gezicht zonder rimpels er onnatuurlijk uitziet. Zelfs de vrouwen op de foto vonden de licht bewerkte foto het mooiste.

Vrouwen lijken het minder belangrijk te vinden om er tien jaar jonger uit te zien. Wat ze wel willen is er zo goed mogelijk uitzien voor hun leeftijd. Dat betekent dus niet dat er geen rimpeltjes te zien mogen zijn, maar wel dat je huid er goed verzorgd en stralend uitziet.

Mooi Verouderen dus :-)

Geen rimpels hebben als je ouder wordt is niet natuurlijk, zo vindt men terecht. Om dat te bereiken zijn geen heftige ingrepen nodig bij de plastisch chirurg en hoef je ook niet ieder rimpeltje weg te laten spuiten met Botox.

Wat je wel kan doen om de lijntjes in je gezicht te verzachten, de elasticiteit van je huid te verbeteren, de gezondheid van je huid, haar en nagels te bevorderen, … is Beauty Essentials dagelijks innemen.

Beauty Essentials is een hoogwaardig ‘anti-aging’ aminozurencomplex. Dit product is 100% natuurlijk, veilig en levert een lichaamseigen aminozurencomplex – je brengt dus geen ‘vreemde’ stoffen in jouw lichaam maar vult gewoon tekorten aan aminozuren weer aan.

Klik hier verder voor meer informatie over aminozuren.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?