Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Koffie – gezond of ongezond?

Hmmmm koffie – ik moet er mijn dagje écht altijd mee beginnen (of dat denk ik toch!)…

Maar liefst 21,2% van de Belgen drinkt koffie. Op water na is dit de meest populaire drank.

Koffie is universeel en voor iedereen. Men drinkt het ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds. Men drinkt het van Japan tot Jamaica, van België tot Chili. Koffie heeft een smaak, een aroma, een heerlijke geur. Koffie heeft kleur, kan koud of warm zijn en is van alle leeftijden. Koffie drinken is gezelligheid, emotie en beleving.

Of koffie nu echter gezond of ongezond is, dat is niet altijd duidelijk ondanks de talrijke studies die hierover gevoerd zijn.

Koffie blijkt zowel voor- als nadelen te hebben voor het lichaam – fiftytoo.be zette deze op een rijtje.

Klik hier verder naar ‘Hoe gezond of ongezond is koffie?’

… en dan is het aan jou om te beslissen of je nog een tasje drinkt ;-) Drink jij veel koffie? Hoeveel is ‘veel’?

koffie laptop

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy