Koffie – gezond of ongezond?

Hmmmm koffie – ik moet er mijn dagje écht altijd mee beginnen (of dat denk ik toch!)…

Maar liefst 21,2% van de Belgen drinkt koffie. Op water na is dit de meest populaire drank.

Koffie is universeel en voor iedereen. Men drinkt het ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds. Men drinkt het van Japan tot Jamaica, van België tot Chili. Koffie heeft een smaak, een aroma, een heerlijke geur. Koffie heeft kleur, kan koud of warm zijn en is van alle leeftijden. Koffie drinken is gezelligheid, emotie en beleving.

Of koffie nu echter gezond of ongezond is, dat is niet altijd duidelijk ondanks de talrijke studies die hierover gevoerd zijn.

Koffie blijkt zowel voor- als nadelen te hebben voor het lichaam – fiftytoo.be zette deze op een rijtje.

Klik hier verder naar ‘Hoe gezond of ongezond is koffie?’

… en dan is het aan jou om te beslissen of je nog een tasje drinkt ;-) Drink jij veel koffie? Hoeveel is ‘veel’?

koffie laptop

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?