Koortsblaasjes voorkomen en genezen

Als er iets is dat ik haat zijn het koortsblaasjes wel… alhoewel ze zeggen ‘Een koortsblaasje is een ziekte uitgespaard’?

Vreemd, maar ik heb meestal koortsblaasjes na het drinken van een flesje/blikje of vaak ook als ik aan een glas drink op café (niet goed uitgewassen?)…

Het enige dat ik dan kan denken is – Hoe kom ik hier zo snel mogelijk weer vanaf?

Helaas zijn er geen middelen om het virus te doden, maar wel verschillende manieren om de koortsblaasjes sneller te laten drogen.

Daarnaast is het ook handig om te weten hoe je een koortsblaasje voorkomt.

Klik hier verder naar margriet.nl voor meer info.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?