skip to Main Content

Krijgen zij-slapers sneller rimpels en hangborsten?

Oei – vanmorgen las ik op Libelle.nl een artikel over slaaphoudingen. Meer bepaald over de zij-houding in je slaap en de relatie tussen rimpels op je decolleté en hangborsten.

Alhoewel op je zij slapen wel steun geeft aan je ruggengraat en je hierdoor slaap-apneu vermindert blijkt het slapen op je zij ook wel wat nadelen te hebben.

En dan is er nog een verschil tussen slapen op je linker- of rechterzij!

Klik hier verder naar ‘6x slaaphoudingen: zijslapers krijgen hangborsten’.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend