Krijgen zij-slapers sneller rimpels en hangborsten?

Oei – vanmorgen las ik op Libelle.nl een artikel over slaaphoudingen. Meer bepaald over de zij-houding in je slaap en de relatie tussen rimpels op je decolleté en hangborsten.

Alhoewel op je zij slapen wel steun geeft aan je ruggengraat en je hierdoor slaap-apneu vermindert blijkt het slapen op je zij ook wel wat nadelen te hebben.

En dan is er nog een verschil tussen slapen op je linker- of rechterzij!

Klik hier verder naar ‘6x slaaphoudingen: zijslapers krijgen hangborsten’.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?