skip to Main Content

Krijgen zij-slapers sneller rimpels en hangborsten?

Oei – vanmorgen las ik op Libelle.nl een artikel over slaaphoudingen. Meer bepaald over de zij-houding in je slaap en de relatie tussen rimpels op je decolleté en hangborsten.

Alhoewel op je zij slapen wel steun geeft aan je ruggengraat en je hierdoor slaap-apneu vermindert blijkt het slapen op je zij ook wel wat nadelen te hebben.

En dan is er nog een verschil tussen slapen op je linker- of rechterzij!

Klik hier verder naar ‘6x slaaphoudingen: zijslapers krijgen hangborsten’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend