Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Kunnen we symptomen van Alzheimer binnenkort terugdraaien?

Een belangrijk symptoom van de ziekte van Alzheimer – geheugenverlies – is in de Verenigde Staten voor het eerst teruggedraaid bij enkele patiënten.

De truc? Een compleet andere manier van leven invoeren – op 36 punten moesten ze zich aanpassen, waaronder hun dieet, slaappatroon, fysieke training, mondhygiëne en medicatie.

De test was nog erg kleinschalig, maar bijzonder succesvol.

Klik hier verder naar hln.be voor het artikel volledig te lezen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy