Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Langer leven? Eet meer sushi!

Vanmorgen las ik op de site van Goed Gevoel een (voor mij) erg interessant artikel:

‘Wil je langer leven? Zet meer sushi op het menu!’ Klik hier om het volledige artikel te lezen.

De gemiddelde Japanner leeft gemiddeld 6 jaar langer dan de Belg door een keuken die rijk is aan proteïnes en omega 3. Door meer sushi op het menu te zetten, kun je dus je leven aanzienlijk verlengen.

Wat klinkt dit goed zeg? Langer leven door sushi te eten, heerlijk :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy