Langer leven? Eet meer sushi!

Vanmorgen las ik op de site van Goed Gevoel een (voor mij) erg interessant artikel:

‘Wil je langer leven? Zet meer sushi op het menu!’ Klik hier om het volledige artikel te lezen.

De gemiddelde Japanner leeft gemiddeld 6 jaar langer dan de Belg door een keuken die rijk is aan proteïnes en omega 3. Door meer sushi op het menu te zetten, kun je dus je leven aanzienlijk verlengen.

Wat klinkt dit goed zeg? Langer leven door sushi te eten, heerlijk :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?