Last van een burnout? Dat kan door de overgang zijn!

Ben je tussen de 45 en 60 jaar, voel je je vermoeid of zit je zelfs al een tijdje ziek of met een ‘burn out’ thuis?

De kans is groot dat je klachten (deels) door de overgang komen.

Hormonaal kom je in een rollercoaster, je wordt geconfronteerd met je onvruchtbaarheid, je kunt last krijgen van opvliegers en slecht slapen. Lichamelijk kan dat heel ondermijnend zijn. Veel vrouwen hebben daarnaast nog puberende kinderen thuis en hebben steeds vaker de zorg voor een ouder. Maar ondertussen zitten ze ook nog gewoon in het arbeidsproces en werken vrouwen steeds langer door.

Hoe lacherig er soms ook over wordt gedaan, het lachen vergaat werkgevers al snel als ze de harde cijfers zien: ruim een derde van alle werkende vrouwen vanaf 45 jaar meldt zich regelmatig ziek door overgangsklachten.

Klik hier verder naar een artikel op margriet.nl waarin het verder uitgelegd wordt.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?