skip to Main Content

Last van een burnout? Dat kan door de overgang zijn!

Ben je tussen de 45 en 60 jaar, voel je je vermoeid of zit je zelfs al een tijdje ziek of met een ‘burn out’ thuis?

De kans is groot dat je klachten (deels) door de overgang komen.

Hormonaal kom je in een rollercoaster, je wordt geconfronteerd met je onvruchtbaarheid, je kunt last krijgen van opvliegers en slecht slapen. Lichamelijk kan dat heel ondermijnend zijn. Veel vrouwen hebben daarnaast nog puberende kinderen thuis en hebben steeds vaker de zorg voor een ouder. Maar ondertussen zitten ze ook nog gewoon in het arbeidsproces en werken vrouwen steeds langer door.

Hoe lacherig er soms ook over wordt gedaan, het lachen vergaat werkgevers al snel als ze de harde cijfers zien: ruim een derde van alle werkende vrouwen vanaf 45 jaar meldt zich regelmatig ziek door overgangsklachten.

Klik hier verder naar een artikel op margriet.nl waarin het verder uitgelegd wordt.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend