skip to Main Content

Last van een burnout? Dat kan door de overgang zijn!

Ben je tussen de 45 en 60 jaar, voel je je vermoeid of zit je zelfs al een tijdje ziek of met een ‘burn out’ thuis?

De kans is groot dat je klachten (deels) door de overgang komen.

Hormonaal kom je in een rollercoaster, je wordt geconfronteerd met je onvruchtbaarheid, je kunt last krijgen van opvliegers en slecht slapen. Lichamelijk kan dat heel ondermijnend zijn. Veel vrouwen hebben daarnaast nog puberende kinderen thuis en hebben steeds vaker de zorg voor een ouder. Maar ondertussen zitten ze ook nog gewoon in het arbeidsproces en werken vrouwen steeds langer door.

Hoe lacherig er soms ook over wordt gedaan, het lachen vergaat werkgevers al snel als ze de harde cijfers zien: ruim een derde van alle werkende vrouwen vanaf 45 jaar meldt zich regelmatig ziek door overgangsklachten.

Klik hier verder naar een artikel op margriet.nl waarin het verder uitgelegd wordt.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x