Last van een droge huid tijdens de overgang? Lees hier 10 oplossingen!

Een droge huid is niet alleen seizoensgebonden – in de herfst en winter hebben we er allemaal wat meer last van – maar ook leeftijdsgebonden of beter gezegd: gebonden aan een bepaalde fase in je leven… de overgang!

Tijdens de overgang hebben veel vrouwen te maken met een droge huid door de afname van oestrogeen in het lichaam.

Met de juiste verzorging én deze 10 tips kun je daar gelukkig veel aan doen.

Klik hier verder naar ’10 oplossingen voor een droge huid tijdens de overgang’.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?