skip to Main Content

Last van een droge huid tijdens de overgang? Lees hier 10 oplossingen!

Een droge huid is niet alleen seizoensgebonden – in de herfst en winter hebben we er allemaal wat meer last van – maar ook leeftijdsgebonden of beter gezegd: gebonden aan een bepaalde fase in je leven… de overgang!

Tijdens de overgang hebben veel vrouwen te maken met een droge huid door de afname van oestrogeen in het lichaam.

Met de juiste verzorging én deze 10 tips kun je daar gelukkig veel aan doen.

Klik hier verder naar ’10 oplossingen voor een droge huid tijdens de overgang’.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend