skip to Main Content

Last van je darmen? Vermijd zoveel mogelijk E-nummers!

Gisteren las ik een erg interessant artikel op Libelle.nl over darmproblemen.

Ik kan niet zeggen dat ik een chronische darmaandoening heb, maar last van mijn darmen heb ik wel vaak… en dan vooral als ik niet zelf gekookt heb of op restaurant ben geweest.

Door dit artikel te lezen heb ik hier al wel een grotere verklaring voor!

Wil jij ook weten waarom (en welke) E-nummers darmklachten én zelfs de ziekte van Crohn kunnen aanwakkeren?

Klik hier verder naar ‘E-nummers veroorzaken mogelijk de ziekte van Crohn’.

Een tijdje terug schreef ik ook al volgend artikel: ‘Hoe schadelijk zijn E-nummers?’

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x