skip to Main Content

Last van je darmen? Vermijd zoveel mogelijk E-nummers!

Gisteren las ik een erg interessant artikel op Libelle.nl over darmproblemen.

Ik kan niet zeggen dat ik een chronische darmaandoening heb, maar last van mijn darmen heb ik wel vaak… en dan vooral als ik niet zelf gekookt heb of op restaurant ben geweest.

Door dit artikel te lezen heb ik hier al wel een grotere verklaring voor!

Wil jij ook weten waarom (en welke) E-nummers darmklachten én zelfs de ziekte van Crohn kunnen aanwakkeren?

Klik hier verder naar ‘E-nummers veroorzaken mogelijk de ziekte van Crohn’.

Een tijdje terug schreef ik ook al volgend artikel: ‘Hoe schadelijk zijn E-nummers?’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend