skip to Main Content

‘Lelijke’ blogster geeft pesters lik op stuk

Gisteren kwam ik onderstaand filmpje tegen. Het gaat over de Engelse beauty blogster Em Ford.

Ze kan zichzelf ‘vermommen’ als de beste. Ze had zich gespecialiseerd in zichzelf mooi opmaken, terwijl ze eigenlijk heel veel last had van acne.

Drie maanden geleden besloot ze dat het welletjes was geweest en durfde ze voor het eerst haar ware gelaat tonen, maar ze kreeg heel wat vernederende reacties te verduren. Sommigen noemden haar ronduit lelijk en walgelijk, maar daar liet ze het niet bij.

Em Ford heeft het wel gehad met wat ze zelf hardnekkige pesterijen noemt. Meer dan 100.000 reacties kreeg ze op de foto’s waarop ze voor het eerst haar huid laat zien zoals die is zonder make-up. Velen noemden haar lelijk, maar de blogster bijt nu van zich af in een filmpje.

Het filmpje heeft mij enorm aangegrepen en ik ben erg geschrokken. Het laat zien hoe oppervlakkig sommige mensen zijn.

Em schrijft het volgende op haar blog ‘My Pale Skin’:

De voorbije maanden kreeg ik ook duizenden berichten van mensen van over de hele wereld die last hebben of ooit hadden van acne, of met onzekerheden of een gebrek aan zelfvertrouwen kampen. Ik wou een filmpje maken dat aantoonde hoe social media onrealistische standaarden aan vrouwen en mannen oplegt. We zijn het zo gewoon om valse beelden van perfectie te zien en we vergelijken onszelf zodanig vaak met onrealistische schoonheidsidealen dat we het belangrijkste uit het oog verloren zijn: je BENT mooi.

En gelijk heeft ze!

my pale skin blog foto 3

my pale skin blog foto 1

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend