Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

‘Lelijke’ blogster geeft pesters lik op stuk

Gisteren kwam ik onderstaand filmpje tegen. Het gaat over de Engelse beauty blogster Em Ford.

Ze kan zichzelf ‘vermommen’ als de beste. Ze had zich gespecialiseerd in zichzelf mooi opmaken, terwijl ze eigenlijk heel veel last had van acne.

Drie maanden geleden besloot ze dat het welletjes was geweest en durfde ze voor het eerst haar ware gelaat tonen, maar ze kreeg heel wat vernederende reacties te verduren. Sommigen noemden haar ronduit lelijk en walgelijk, maar daar liet ze het niet bij.

Em Ford heeft het wel gehad met wat ze zelf hardnekkige pesterijen noemt. Meer dan 100.000 reacties kreeg ze op de foto’s waarop ze voor het eerst haar huid laat zien zoals die is zonder make-up. Velen noemden haar lelijk, maar de blogster bijt nu van zich af in een filmpje.

Het filmpje heeft mij enorm aangegrepen en ik ben erg geschrokken. Het laat zien hoe oppervlakkig sommige mensen zijn.

Em schrijft het volgende op haar blog ‘My Pale Skin’:

De voorbije maanden kreeg ik ook duizenden berichten van mensen van over de hele wereld die last hebben of ooit hadden van acne, of met onzekerheden of een gebrek aan zelfvertrouwen kampen. Ik wou een filmpje maken dat aantoonde hoe social media onrealistische standaarden aan vrouwen en mannen oplegt. We zijn het zo gewoon om valse beelden van perfectie te zien en we vergelijken onszelf zodanig vaak met onrealistische schoonheidsidealen dat we het belangrijkste uit het oog verloren zijn: je BENT mooi.

En gelijk heeft ze!

my pale skin blog foto 3

my pale skin blog foto 1

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy