Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Lijdt jij aan nomofobie?

Opvallend – steeds meer mensen hebben last van nomofobie, de panische angst om mobiel niet bereikbaar te zijn. 

No Mobile Phobia betekent letterlijk ‘zonder mobiele telefoon fobie’.

Ik geef toe – ik lijd hier ook wel aan, het gevoel hebben dat je je mobiele telefoon bij moet hebben, altijd en overal.

Ik probeer het mezelf de laatste tijd af te leren, mijn gsm wat vaker in mijn handtas te laten zitten, dan naast me op tafel.

Eerder deze week viel het me weer eens op hoe vaak ik mijn gsm vastneem (elk reclameblok tussen mijn favoriete tv-series) om voor de zoveelste keer mijn facebookpagina te bekijken, of toch nog maar eens te piepen naar mijn mails – er moest maar eens iets belangrijks zijn binnengekomen.

Of het volgende – je gsm ‘aan’ hebben staan, niets horen, maar toch om de zoveel minuten je beginscherm checken voor een gemiste oproep of een binnenkomend smsje.

Om (zelf) zenuwachtig van te worden, niet?

Wat is nomofobie nu eigenlijk juist en wie heeft er het meeste last van? Het verrassende antwoord lees je in volgend artikel dat ik op fitfytoo.be vond:

Nomofobie, de nieuwste en hipste angst.

Heb jij ook wel eens last van een ‘lichte’ nomofobie? Laat het me weten via de reacties onderaan het artikel of op mijn facebookpagina :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy