skip to Main Content

Lingerie Styling by Leen @ Lingerie Expert

Vanmorgen heb ik een afspraak met Leen van Lingerie Expert :-)

(www.lingerie-expert.be)

Ik spreek met haar af in Inno Antwerpen voor een persoonlijke lingerie styling.

Ik denk dat ik de juiste bh draag, maar is dat wel zo? En wat zijn nu de meest opvallende verschillen tussen de bekende merken en soorten bh’s.

Ik heb wel een aantal vragen voor Leen:

Geeft een voorgevormde beha écht meer volume? Waarom zakken mijn schouderbandjes zo vaak af (vooral als ik zit)? Ik heb vaak het gevoel dat ik mijn bh goed moet trekken, waaraan ligt dat? Waarom lijken mijn borsten uit sommige bh’s (met dezelfde maat) te springen? Welke bh draag ik best als ik ga sporten (hier ben ik dringend op zoek naar een goed exemplaartje!)? …

Ik bedenk er nog een wel een paar ;-)

De wonderlijke wereld van de lingerie heeft vele geheimen voor een consument. Lingerie Expert ziet het als haar missie om deze geheimen te onthullen en biedt daarom verschillende formules aan:

Een persoonlijke lingeriestyling of een lingerie workshop. Liever alleen of gezellig samen met een aantal vriendinnen? Klik hier verder voor meer info.

Het kan allemaal én ik mag dadelijk ontdekken welk advies zij voor mij in petto heeft :-)

Benieuwd naar het resultaat? Dat lezen jullie morgen in een nieuwe blogpost!

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend