skip to Main Content

Lingerie Styling door Leen @ Lingerie Expert – mijn ervaring!

Afgelopen donderdag werd ik uitgenodigd door Leen van Lingerie Expert voor een persoonlijke lingeriestyling.

Leuk! ;-)

Allereerst zou ik je willen vragen om volgend artikel even te herlezen:

‘Draag jij de juiste bh? Met deze 7 tips ben je zeker.’

Want ja hoor, waar ik voor vreesde kwam er donderdag uit – ook ik draag droeg de verkeerde bh maat!

Bij 3 (eigenlijk 4) van de 7 trucjes ging ik toch wel de mist in…

Gelukkig legde Leen me stap voor stap alles duidelijk uit, zodat ik nu perfect weet waar ik op moet letten. Want ook al koop ik al jaren mijn lingerie in een gespecialiseerde lingeriezaak, blijkbaar kan er ook daar wat kennis bijgeschaafd worden.

Ook hebben we samen even een aantal verschillende bh-types overlopen, waarbij Leen me vertelde dat ik in de eerste plaats moet zorgen dat ik de juiste bh heb voor ‘mijn’ borsten en niet voor de ogen van mijn man ;-)

Hieronder een aantal verschillende soorten bh’s:

Balconnet:

Deze pasvorm geeft een lift naar boven toe. De schouderbandjes staan meer naar opzij voor een mooi vierkantig decolleté.

Push up:

Deze pasvorm centreert het volume van de borsten naar het midden toe. De diepe V uitsnijding laat toe om je beha perfect aan te passen aan je bovenkledij. Een push up geeft de indruk van een cupmaat dieper.

T shirt bh:

Deze beha geeft een mooie ronding aan je decolleté en creëert meer taille. Onder strakke kledij is je tepel niet zichtbaar. Deze beha bestaat in verschillende types van bedekking.

Steungevende of omsluitende bh:

Een geruststellende pasvorm die de borst volledig omsluit. De schouderbandjes staan zeer naar het midden toe voor een optimale steun.

En ja hoor, we hebben gepast, en gepast… en gepast ;-)

IMG_2890

Heel belangrijk, want je bh-maat kan wel eens verschillen afhankelijk van het type én het merk van de bh.

Uiteindelijk heb ik wel 2 setjes gekocht met dezelfde maat, maar merkte ik toch dat ik van sommige bh’s een cupje groter mocht hebben of een omtrek kleiner.

Zo zie je maar. Koop dus nooit een bh zonder even te passen!

Mijn grote fout bij het kopen van bh’s (tot nu toe) was dat ik mijn rugomtrek verkeerd had waardoor mijn bh steeds omhoog kroop.

Vaak kocht ik een bh ook omdat ie mooi was – en dan de grootste fout: het mocht vooral niet te strak onder mijn kleding aftekenen.

Nu moet ik nog even wennen aan het ‘ingepakte’ gevoel, maar merk ik wel dat mijn schouderbandjes niet meer afzakken, dat ik al 3 dagen mijn bh niet meer heb moeten goed trekken en dat mijn borsten gewoon steviger in hun cups zitten!

Hieronder mijn 2 nieuwste aankopen – waar ik superblij mee ben!

IMG_2896

Thanks a million Leen!

Klik hier zeker eens verder naar Leen’s blog waar ze je tal van tips geeft op het gebied van lingerie & styling!

Wil je zelf ook graag een persoonlijke lingeriestyling of een workshop met vriendinnen?

Klik hier verder voor meer info, ik kan het alleen maar aanraden!

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x