Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Love Handles simpel verbergen/camoufleren

De laatste weken krijg ik regelmatig vragen over het ‘camoufleren van love handles’.

Er is niets mis met vrouwelijke vormen, maar toch kunnen die kleine vetrolletjes op de heupen wel eens vervelend zijn. Ze maken ons vrouwen jammer genoeg onzeker over ons lichaam.

In sommige kledingstukken worden deze ‘zwembandjes’ of love handles, helaas benadrukt. Maar… gelukkig zijn er genoeg manieren om optisch slanker te lijken.

Klik verder naar het volgende artikel voor een top 5 van camouflagetechnieken om die love handles als sneeuw voor de zon te doen verdwijnen ;-)

Love handles? Zo verberg je ze! | Libelle

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy