Love Handles simpel verbergen/camoufleren

De laatste weken krijg ik regelmatig vragen over het ‘camoufleren van love handles’.

Er is niets mis met vrouwelijke vormen, maar toch kunnen die kleine vetrolletjes op de heupen wel eens vervelend zijn. Ze maken ons vrouwen jammer genoeg onzeker over ons lichaam.

In sommige kledingstukken worden deze ‘zwembandjes’ of love handles, helaas benadrukt. Maar… gelukkig zijn er genoeg manieren om optisch slanker te lijken.

Klik verder naar het volgende artikel voor een top 5 van camouflagetechnieken om die love handles als sneeuw voor de zon te doen verdwijnen ;-)

Love handles? Zo verberg je ze! | Libelle

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?