Maak dit masker met aardappel voor een jongere huid

Ik heb het al vaker gezegd:

Veel vrouwen geven fortuinen uit aan verzorgingsproducten voor minder rimpels, een elastische huid enz. maar deze helpen vaak maar beperkt.

Zelf probeer ik steeds meer natuurlijke maskers en crèmes uit – die me tot nu toe super goed bevallen en een mooi resultaat geven.

Vandaag deel ik er eentje met je dat uit Rusland komt, hier gebruiken ze dit al heel lang als effectief product bij huidverzorging:

De aardappel!

Vooraleer je dit masker aanbrengt, scrub en reinig je je gelaat grondig… maar zacht!

Een paar maanden geleden schreef ik over het scrubben van je gelaat – op natuurlijke wijze – al onderstaand handig artikel boordevol tips.

‘Waarom gebruik je best iedere week een peeling + handige DIY recepten’

Schil na het scrubben een aardappel en laat de aardappel goed doorkoken.

Neem een kom en meng daarin 1 theelepel honing en een snufje kaneel. Meng de (afgekoelde) aardappel puree samen met deze ingrediënten en breng het masker aan op je gelaat.

Laat het masker ongeveer een kwartiertje inwerken en verwijder het daarna met lauwwarm water.

Je huid zal zijdezacht aanvoelen. Om het beste effect te hebben gebruik je dit masker best één keer per week.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?