skip to Main Content

Maak dit masker met aardappel voor een jongere huid

Ik heb het al vaker gezegd:

Veel vrouwen geven fortuinen uit aan verzorgingsproducten voor minder rimpels, een elastische huid enz. maar deze helpen vaak maar beperkt.

Zelf probeer ik steeds meer natuurlijke maskers en crèmes uit – die me tot nu toe super goed bevallen en een mooi resultaat geven.

Vandaag deel ik er eentje met je dat uit Rusland komt, hier gebruiken ze dit al heel lang als effectief product bij huidverzorging:

De aardappel!

Vooraleer je dit masker aanbrengt, scrub en reinig je je gelaat grondig… maar zacht!

Een paar maanden geleden schreef ik over het scrubben van je gelaat – op natuurlijke wijze – al onderstaand handig artikel boordevol tips.

‘Waarom gebruik je best iedere week een peeling + handige DIY recepten’

Schil na het scrubben een aardappel en laat de aardappel goed doorkoken.

Neem een kom en meng daarin 1 theelepel honing en een snufje kaneel. Meng de (afgekoelde) aardappel puree samen met deze ingrediënten en breng het masker aan op je gelaat.

Laat het masker ongeveer een kwartiertje inwerken en verwijder het daarna met lauwwarm water.

Je huid zal zijdezacht aanvoelen. Om het beste effect te hebben gebruik je dit masker best één keer per week.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend