skip to Main Content

Maak jij ook deze fouten tijdens het föhnen?

Herken je het volgende? Een nieuwe coupe bij de kapper, daags erna wil je nét dezelfde look uit je hoed toveren… en het resultaat is niet bepaald wat je voor ogen had?

Als je je haar op de juiste manier föhnt, creëer je een prachtige, volumineuze coupe.

Maar helaas maken we nogal wat ‘fouten’ bij het föhnen. Het is te zeggen – we zouden dingen anders moeten doen, waardoor je coupe er een stuk beter zal uitzien.

Klik hier voor de vijf meest gemaakte föhn fouten die je moet voorkomen.

Maak jij (net zoals vele andere vrouwen) vaak fout 4 en/of 5? Dan ziet je haar er waarschijnlijk niet meer mooi, glanzend en sterk uit.

Wist je dat je dit gemakkelijk kan verhelpen met het innemen van een kwaliteitsvol aminozurencomplex.

Klik hier verder naar het artikel ‘aminozuren en jouw haar’.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x