Maak zelf je (chocolade) eiwitreep

Bron foto & artikel – supermetabolisme.com

Ik vertelde jullie juist al dat chocolade volgens de oudste vrouw ter wereld haar geheim is voor een lang leven.

Dus ging ik voor jullie op zoek naar een gezond en lekker receptje – de chocolade eiwitreep.

Klik hier verder naar supermetabolisme.com voor het recept én het water in je mond ;-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?