skip to Main Content

Menopauze… bij mannen?

Een tijdje geleden stapte een 72-jarige man binnen bij een dokter met een moeilijk te omschrijven probleem… Hij was de hele tijd moe en had zijn levensvreugde verloren.

Na een simpel bloedonderzoek viel het verdict: een tekort aan testosteron.

Een laag testosteron niveau zorgde ervoor dat de man geen levensvreugde meer kende, dat zijn libido verdween en dat hij minder naar de fitness ging. Daardoor verdween ook zijn focus op het werk.

Kan het echt? Menopauze bij mannen?

Lees in dit artikel hoe Dr Raskin, gespecialiseerde arts bij Ageless Men’s Health, (een Amerikaanse nationale organisatie die zich bezighoudt met de gezondheid van mannen en anti-veroudering) deze man verder hielp.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend