Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Menopauze… bij mannen?

Een tijdje geleden stapte een 72-jarige man binnen bij een dokter met een moeilijk te omschrijven probleem… Hij was de hele tijd moe en had zijn levensvreugde verloren.

Na een simpel bloedonderzoek viel het verdict: een tekort aan testosteron.

Een laag testosteron niveau zorgde ervoor dat de man geen levensvreugde meer kende, dat zijn libido verdween en dat hij minder naar de fitness ging. Daardoor verdween ook zijn focus op het werk.

Kan het echt? Menopauze bij mannen?

Lees in dit artikel hoe Dr Raskin, gespecialiseerde arts bij Ageless Men’s Health, (een Amerikaanse nationale organisatie die zich bezighoudt met de gezondheid van mannen en anti-veroudering) deze man verder hielp.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy