Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Met deze 10 tips slaap jij nooit meer slecht

Geeuw… Goedemorgen!

Heb jij goed geslapen vannacht? Ik niet zo: een zieke dochter van 4 in huis die blijkbaar alleen ‘s nachts vreselijke hoestbuien krijgt – ocharme, erg zielig voor haar, je kan er niet veel aan doen… alleen wakker van/bij liggen :-(

En ik slaap al zo licht/slecht…

Blijkbaar ben ik niet alleen: 42% van de Vlamingen is niet tevreden over zijn slaap. 30% spreekt zelfs over een echt slaapprobleem. Dat blijkt uit een enquête van CM bij 3.300 leden.

De resultaten van het CM-onderzoek zijn verontrustend. Als we een score moeten plakken op onze slaap, dan komen we gemiddeld niet eens aan 6 op 10. Veel Vlamingen voelen zich niet uitgerust als ze ‘s ochtends opstaan (41%), hebben overdag last van concentratieproblemen (26%) en zitten vermoeid achter het stuur van hun auto (13%).

Van de slechte slapers (dus zij die aangaven niet tevreden te zijn over hun slaap) zegt 74% zich – soms tot altijd – de hele dag door vermoeid te voelen. Maar liefst 91% heeft ‘s ochtends het gevoel niet goed uitgeslapen te zijn. 79% ligt ‘s avonds in bed te piekeren.

BE_banner

In dit artikel op GoedGevoel kan je 10 tips lezen voor slechte slapers!

En dan niet te vergeten… Dit fantastisch populair artikel dat ik een paar weken geleden al schreef:

‘1,5 uur langer slapen door één simpel drankje’

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy