skip to Main Content

Mijn ervaring met de Clean 9 Box van Forever

Een tijdje geleden legde ik je in dit artikel al uit dat ik probeer om gezonder te eten en de invloeden van fastfood en frisdranken een beetje (voor mezelf) wil verklaren.

Daarnaast liet ik je ook weten dat ik een paar weken geleden een 9 dagen durend programma volgde om mijn lichaam te reinigen door een milde cleansing.

Dat deed ik met de Clean 9 Box van Forever.

Ik heb al vaker een detox programma proberen te volgen, maar ik miste een beetje ‘leiding’ in het gebeuren en liet me dan ook vaker ‘misleiden’.

Super aan dit programma – of aan de Clean 9 Box – vind ik dat alles wat je nodig hebt om de 9 dagen succesvol door te komen gewoon standaard in de box zit – incl. werkboekje.

In het werkboekje heb je een degelijke inleiding én een behoorlijke dagplanning bij het programma. Hier kan je netjes alles aanduiden wat je doet/eet/drinkt.

Je vinkt mooi aan als je je supplementen hebt ingenomen, als je je tussendoortje hebt gehad, als je de Aloë Vera Gel hebt gedronken, enz…

Schermafbeelding 2015-08-18 om 13.05.30

Schermafbeelding 2015-08-18 om 13.05.59

Je vergeet dus werkelijk niets én je blijft hierdoor netjes op schema om je cleansing programma tot een succes te brengen.

Dag 1 en 2 zijn in principe het zwaarste, want dan mag je alleen maar Aloë Vera drinken:

– 3x 120ml Aloë Vera Gel
– 1 vanille eiwitshake als lunch
– 1 Fiber Stick (vezels) als tussendoortje
– als je écht honger hebt, mag je gedurende de hele de dag naar eigen behoefte groenten/fruit eten.

Vanaf dag 3 t/m 8 mag je ’s avonds een maaltijd van +/- 600kcal – heerlijke recepten staan in het boekje.

De Aloë Vera Gel drink je dan alleen ’s ochtends op nuchtere maag. ’s morgens en ’s middags mag je een vanille eiwitshake (ook hier staan heerlijke recept varianten in het boekje om de shake lekkerder te maken).

IMG_3601

Vanaf dag 9 mag je ook ’s middags een lichte lunch toevoegen van +/- 300kcal.

Na dag 9 is je lichaam voldoende gereinigd en mag je weer ‘normaal’ (lees: gezond) eten… Ideaal zou zijn als je het principe van dag 9 nog even kan verder zetten.

Je zal er niet alleen beter uitzien, maar je ook beter voelen. Je lichaam begint met het afvoeren van opgeslagen gifstoffen die ervoor kunnen zorgen dat je lichaam niet de maximale hoeveelheid aan voedingsstoffen uit je voeding kan opnemen. Je zal je lichter en energieker voelen, zeker wanneer je merkt dat je je hongergevoel kan beheersen en dat je lichaam zienderogen verandert.

Mijn ervaring:

Dag 1 en 2 – ik ga er niet om liegen: die zijn redelijk zwaar. Ik had het geluk dat mijn man op zakenreis was én de kids toevallig 2 nachtjes bij oma gingen logeren.

Lekker niemand in huis om rekening mee te houden (of voor te koken), niemand die zich kon ergeren aan mijn slechte ik-heb-honger-humeur.

En eigenlijk gingen deze 2 dagen redelijk vlot. Het was wel even wennen aan de smaak van Aloë Vera Gel – maar dat ben ik ondertussen echt goed gewoon, ik vind em zelfs lekker ;-)

De Aloë Vera Gel stilt heel goed (tegen de verwachtingen in) de honger, dat voel ik goed. Ook de supplementen die ik voor de maaltijd moet innemen, doen hun werk goed.

Als je het in het begin moeilijk hebt met de smaak – remember – het is voor het goede doel én de gezondheid van je lichaam.

Lees hier alvast meer over de gezonde effecten van de Aloë Vera Gel.

Dag 3 en verder – joepie! Ik mag iets eten ;-) alhoewel ik het gevoel heb dat ik nog een derde dag had aangekund met enkel de Aloë Vera Gel en shake.

Verbazend vind ik dat de afbouw van mijn (4-5 tassen) koffie (per dag) goed gaat. Ik heb me ooit laten vertellen dat als je zoveel koffie drinkt op een dag – je best niet meteen bruusk stopt met het gevaar op hoofdpijn.

Dag 1 heb ik 2 tassen koffie gedronken en dag 2 nog één tas. Dag 3 koffieloos: is me heel goed bevallen.

Het idee dat veel mensen hebben over ‘shaken’ is dat je snel weer honger hebt.

Misschien waar, maar met de Aloë Vera Gel én het glas water én de voedingssupplementen – geloof me – er is geen plaats meer voor hongergevoel ;-)

Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat je begeleiding hebt bij deze Clean 9… en niet zomaar in het wilde weg begint met ‘shaken’ zoals zovele mensen en dan halverwege (of vaak al de eerste/tweede dag) falen door dat vervelende hongergevoel.

Mijn energie is écht de hoogte ingeschoten vanaf dag 4, wauw zeg, wat heb ik hier een goed gevoel bij. Ik had verwacht dat ik me slap zou voelen (gezien het weinige eten) of niet geconcentreerd zou kunnen werken.

Helemaal niets van aan, ik kan de wereld aan ;-)

Ik heb op dag 10 een eindweging en eindmeting gedaan van de Clean 9.

Schermafbeelding 2015-08-18 om 13.39.32

In totaal ben ik op 9 dagen 2,3kg afgevallen en in cm ben ik 11cm kwijt op de gemeten plaatsen: 4cm op mijn buik, 2cm op mijn heupen, 1cm op mijn borst, 1cm op mijn bovenarmen, 2cm op mijn bovenbenen en 1 cm op mijn kuiten.

Dat is echt ontzettend veel! Daar sta ik wel van te kijken!

Ik vond het heel fijn dat het een afgebakend en kort programma is, daarmee kun je het goed vol houden.

Tot slot:

Een start maken met een gezondere levensstijl is niet zo makkelijk… maar dat geldt voor bijna alles wat de moeite waard is. Clean 9 is de eerste stap in het blijvend aanpassen van je gewoontes, wat je zal helpen om op gewicht te blijven. Dit bewezen reinigingsprogramma is de basis van het Forever F.I.T. Programma. Hiermee leg je het fundament voor een optimale gezondheid door je lichaam van gifstoffen te ontdoen en werk je aan een fittere én slankere versie van jezelf.

Met het C9 Programma maak je een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf.

Dit efficiënte en makkelijk te volgen cleansing programma geeft je de tools in handen die je nodig hebt om vandaag van start te gaan om je lichaam te transformeren!

Wat krijg je nu eigenlijk bij dit Clean 9 pakket:

– Forever Aloe Vera Gel – 2 x 1 Liter
– Forever Lite Ultra – 15 Maaltijden (vanille of chocolade)
– Forever Shaker
– Forever Fiber – 30 Sticks
– Meetlint
– Forever Therm – 60 Tabletten
– Forever Lean – 120 Capsules
– Clean 9 Werkboek (handig!!!)

forever clean 9 yes

Overtuigd van de gezondheidsvoordelen van deze milde cleansing?

Klik hier om het Clean 9 programma vanuit België te bestellen.

Woon je in Nederland en wil je starten met de Clean 9? Klik dan hier.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x