shop

account

zoeken

“Mijn haaruitval is fel verbeterd”

Als je last hebt van haaruitval, is dit waarschijnlijk het belangrijkste artikel dat je vandaag zal lezen.

Ik zal je even vertellen waarom…

Een paar dagen geleden kreeg ik deze vraag van Pascale binnen en ik wou h’m hier even behandelen omdat ik denk dat jij er ook wel iets aan gaat hebben.

“hallo Amy,

ik heb nu 2 potjes Beauty Essentials genomen, 6 tabletjes per dag. Mijn haaruitval is fel verbeterd. Hopelijk kan het nu wat voller doorgroeien want eerst kwam het niet langer dan een bepaalde lengte.

Is het de bedoeling om dit te blijven gebruiken of mag je het nadien afbouwen?

Mvg

Pascale”

Dag Pascale,

Bedankt voor jouw email en positieve feedback! Altijd fijn om te horen dat er weer een vrouw geholpen is. Ik krijg altijd spontaan een glimlach op mijn gezicht als ik zo’n email lees.

Niet omdat ik dan denk “zie je wel dat het product doet wat het belooft” maar wel omdat er weer een vrouw rondloopt die zich geen zorgen meer moet maken om haar haaruitval.

Ik krijg natuurlijk dagelijks veel emails van mijn lezeressen en daaruit merk ik wel dat haaruitval zowat het ergste is dat je als vrouw kan overkomen. Sommigen staan ’s morgens zelfs met tranen in hun ogen voor de spiegel…

Om even op jouw vraag te antwoorden: sommige vrouwen doen af en toe een “kuur” terwijl anderen het gewoon dagelijks blijven nemen omdat het hen zo goed doet. Niet alleen voor hun haar maar ook voor nagels, huid en slaap natuurlijk.

Daarnaast zijn er vrouwen die het een tijdje innemen, dan een aantal maanden niet maar toch opnieuw beginnen omdat ze merken dat hun haaruitval terugkomt als ze Beauty Essentials niet innemen.

Dit is natuurlijk een persoonlijk voorkeur. Maar om de lezeressen te helpen die het blijvend innemen, geef ik een flinke korting als je meer potjes ineens koopt (vanaf 6 potjes krijg je zelfs 36% korting!)

Klik hier als je een voorraadje Beauty Essentials in huis wil halen.

Wil je meer reacties van (echte) vrouwen lezen, dan lees je die ook op de link hier boven.

Groetjes,

Amy

PS: hier is een reactie van Will, een 84 jarige (!) vrouw:

“Hallo Amy, Ik ben (als 84-jarige vrouw) erg enthousiast over het product. Ik heb altijd futloos haar gehad en nu vraagt de kapper zelfs aan me wat ik met mijn haar gedaan heb. Het valt praktisch niet meer uit en glanst geweldig. Dus hartelijk dank voor je fijne producten.”

Als je interesse hebt om Beauty Essentials te gaan gebruiken, klik dan hier om een voorraadje in huis te halen.

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag