shop

account

zoeken

Moet ik een collageen supplement innemen?

Hoi,

Afgelopen week zat deze email van Esther in mijn mailbox, over de productie van het oh zo belangrijke collageen voor onze huid.

Ik dacht dat het voor jou interessant zou zijn, daarom beantwoord ik h’m even in een nieuwe blogpost.

“Hallo Amy,

Ik gebruik al lange tijd zowel de Greens Power als de Beauty Essentials. Ik ben vooral heel blij met de positieve effecten voor mijn stoelgang en daardoor ook mijn huid.

Ik vraag me alleen af of deze producten ook een positief effect hebben op de collageen productie. Kun je me hier meer over vertellen?

Met vriendelijke groet,

Esther”

Dag Esther,

Bedankt voor jouw reactie en dat je al zo lang een trouwe klant bent!

Greens Power en Beauty Essentials zijn inderdaad toppers, we hebben veel klanten die ze al jaren gebruiken. Sommigen stoppen enkele maanden maar dan merken ze toch dat hun huid slapper wordt, ze slechter slapen of hun haaruitval weer toeneemt…

Even over jouw vraag dan: collageen is het hoofdbestanddeel van het bindweefsel in de menselijke huid en is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid.

Bij jonge mensen wordt er voldoende collageen aangemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Maar vanaf ons 25ste vermindert de natuurlijke productie van collageen, waardoor er overmatig rimpels ontstaan en de huid slapper wordt.

Om collageen te produceren zijn de aminozuren proline, glycine en threonine nodig. Beauty Essentials levert deze aminozuren (samen met 17 andere aminozuren) dus het is niet meer nodig om een extra collageen supplement in te nemen.

Volgens mij is het altijd beter om ons lichaam de “bouwstenen” aan te reiken en het dan zelf te laten produceren wat het nodig heeft. Met Beauty Essentials zorg je er voor dat jouw lichaam altijd over voldoende kwalitatieve bouwstenen beschikt.

Wat je wel kan doen om jouw lichaam te “verplichten” om meer collageen te produceren, is lichttherapie met de EMS Skin Rejuvenator. Het rode licht (620-630nm) stimuleert immers de productie van collageen in de huid.

Ik moet je wel zeggen dat lichttherapie geen wondermiddel is waarvan je na 2 sessies effect merkt. Zo werkt het niet. Je moet het 3 maal per week 10 minuten trouw blijven doen en dan ga je na enkele weken effect merken.

Gebruik het in combinatie met het Night Repair Serum voor het slapen gaan en dan werk je zowel van binnenuit als aan de buitenkant aan jouw huid.

Succes verzekerd!

Groetjes,

Amy

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

4 simpele stappen voor een mooie, stevige, elastische huid met een gezonde gloed

(in slechts 4 minuutjes per dag)

Vind je ook niet dat veel producenten van skincare producten huidverzorging zo enorm ingewikkeld hebben gemaakt? En dat ze je willen doen geloven dat je 101 verschillende producten nodig hebt (en uren per week moet spenderen) om een mooie, frisse huid met een gezonde gloed te krijgen?

Ik ben van mening dat je minder producten moet gebruiken en dat je in 4 simpele stappen (en 4 minuutjes) klaar moet zijn voor de hele dag.

5/5

"Ik heb 's morgens een babyzacht huidje met "gevulde" kraaiepootjes 😎 ik ben fan!"

Miriam R.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag