skip to Main Content

Moet je noten en havermout nu wel of niet weken?

Een paar weken geleden schreef ik dit artikel:

‘Noten zijn lekker én gezond, lees hier waarom’

Daarop kwam de vraag van Carole of je noten nu best zo eet of eerst een nachtje moet laten weken?

Had ik eigenlijk helemaal nooit bij stil gestaan – toch niet bij het waarom van noten weken.

Net hetzelfde met havermout: Waarom laat ik mijn havermout altijd eerst even weken vooraleer ik het eet? Het is zo een gewoonte om dit te doen, dat ik me er eigenlijk geen vragen bij stel. Ik heb het gewoon altijd zo gedaan.

Ik vond gisteren op EnergiekeVrouwenAcademie.nleen heel nuttig artikel. Hierin legt Marjolein heel goed uit wat het verschil nu juist is tussen wel/niet weken en ook waarom je dit best wel/niet doet.

Klik hier verder naar ‘Noten, zaden en havervlokken een nachtje weken: zin of onzin?’

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x