Moet je noten en havermout nu wel of niet weken?

Een paar weken geleden schreef ik dit artikel:

‘Noten zijn lekker én gezond, lees hier waarom’

Daarop kwam de vraag van Carole of je noten nu best zo eet of eerst een nachtje moet laten weken?

Had ik eigenlijk helemaal nooit bij stil gestaan – toch niet bij het waarom van noten weken.

Net hetzelfde met havermout: Waarom laat ik mijn havermout altijd eerst even weken vooraleer ik het eet? Het is zo een gewoonte om dit te doen, dat ik me er eigenlijk geen vragen bij stel. Ik heb het gewoon altijd zo gedaan.

Ik vond gisteren op EnergiekeVrouwenAcademie.nleen heel nuttig artikel. Hierin legt Marjolein heel goed uit wat het verschil nu juist is tussen wel/niet weken en ook waarom je dit best wel/niet doet.

Klik hier verder naar ‘Noten, zaden en havervlokken een nachtje weken: zin of onzin?’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?