Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Moet je noten en havermout nu wel of niet weken?

Een paar weken geleden schreef ik dit artikel:

‘Noten zijn lekker én gezond, lees hier waarom’

Daarop kwam de vraag van Carole of je noten nu best zo eet of eerst een nachtje moet laten weken?

Had ik eigenlijk helemaal nooit bij stil gestaan – toch niet bij het waarom van noten weken.

Net hetzelfde met havermout: Waarom laat ik mijn havermout altijd eerst even weken vooraleer ik het eet? Het is zo een gewoonte om dit te doen, dat ik me er eigenlijk geen vragen bij stel. Ik heb het gewoon altijd zo gedaan.

Ik vond gisteren op EnergiekeVrouwenAcademie.nleen heel nuttig artikel. Hierin legt Marjolein heel goed uit wat het verschil nu juist is tussen wel/niet weken en ook waarom je dit best wel/niet doet.

Klik hier verder naar ‘Noten, zaden en havervlokken een nachtje weken: zin of onzin?’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy