Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Moeten we de term ‘plus size’ achterwege laten?

Bron foto & artikel: Fashionsista.com

Een groot deel van de kledingmerken en kledingketens hebben een ‘plussize’ lijn.

In zo goed als iedere winkel heb je aparte hoekjes (ook nog eens in het groot) aangeduid als ‘grote maten’ of ‘plussize’.

Maar waarom moeten de grotere maten benadrukt worden met een aparte term en lopen de maten niet gewoon door van maat 36 tot maat 56?

Plussize model Robyn Lawley vindt het raar dat merken grotere maten bestempelen als plussize.

Het is oké dat de modewereld grotere modellen zo noemt als ze ons boeken, maar in de echte wereld zou het geen plussize moeten heten!

Robyn lanceerde vorig jaar haar eigen badkledingcollectie en liet expres de term ‘plussize’ achterwege.

Veel vrouwen vinden het een pain-in-the-ass om een badpak in de gewone collectie te vinden en vinden de drempel naar de plussize lijn er eentje te veel…

We ontdekten dat heel veel vrouwen, vooral die met maat 44 of 46, zichzelf helemaal niet beschouwen als plussize. Ze leven gewoon hun leven en passen sommige kleding wel, en sommige kleding niet. We zien ook dat klanten liever niet het woord ‘plus’ in een merknaam zien omdat je ze dan in een bepaald hokje stopt en niet iedereen vrede heeft met dat hokje.

Wat vind jij hiervan? Denk jij dat vrouwen een probleem hebben met te shoppen in de plus-size lijn? Of is het overdreven? Laat een reactie achter (onder dit artikel) op mijn facebookpagina.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy