Mooi grijs worden dankzij deze 9 tips

Bron foto & artikel: margriet.nl

 Veel vrouwen kiezen ervoor hun grijze lokken te verven, maar grijs haar zorgt juist voor een modieuze en wijselijke uitstraling.

Goede verzorging is hierbij wel belangrijk.

Wil jij de stap zetten om te stoppen met haarkleuringen?

klik hier verder naar het artikel met 9 handige tips voor mooi grijs haar.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?