Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Multi-masking – nieuwste trend op Beauty gebied

Afgelopen week zei ik het al eens, het internet stopt niet en als het op trends aankomt is het internet de uitgelezen plek om nieuwe trends te spotten.

Vorige week liet ik jullie nog kennismaken met ‘strobing’ – een nieuwe manier van corrigeren/shapen. Clown Contouring laat ik heel bewust aan me voorbij gaan.

Maar nu lijkt een gloednieuwe trend in de rij aan te sluiten: Multimasking.

Lijkt me wel iets voor mij!

De trendnaam doet het al vermoeden, deze trend draait om het veelzijdig gebruik maken van gezichtsmaskers – multi-masking dus ;-)

Je neus, wangen, voorhoofd en kin verdienen allemaal een andere zorg, zo claimt deze nieuwe trend.

En voor mij klopt het alvast, ik heb een heel gevoelige kin en voorhoofd, dus deze hebben andere zorg nodig.

Het gebruik van deze maskertechniek is niet écht nieuw, maar het lijkt alsof social media de trend zonet heeft ontdekt.

Mijn huidexperte verzorgt mijn gezicht steevast met verschillende maskertjes voor de verschillende zones in mijn gezicht, sommige maskers zijn gewoon te straf voor op deze gevoelige zones of hebben een nut dat daar niet van toepassing is.

Er is natuurlijk wel wat tweestrijd, zo zijn er deskundigen en dermatologen die in 2 groepen blijven volhouden aan hun idealen.

1. Dermatologen die adviseren om je hele gezicht met hetzelfde masker in te smeren en met kleine pauzes alle maskers af te werken

2. Andere dermatologen adviseren om alle maskers gelijktijdig op de juiste plekken (gevoelig/minder gevoelige huid) in te smeren met de juiste maskers.

Ook schijnt het voor je huid gezonder te zijn om maximaal één keer per week deze maskercocktail op je huid aan te brengen.

Op onderstaande afbeelding kan je zien hoe je een multi-masking maskertje op de juiste zones aanbrengt. Elke zone heeft een cijfer, de zones met hetzelfde cijfer dienen hetzelfde masker te krijgen.

multimasking

 

Bron: StyleToday

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy