skip to Main Content

Must See Video – een week aan kleren in je handbagage

Ik kwam onderstaande video tegen en die moest ik gewoon met jullie delen.

Ik persoonlijk twijfel altijd tussen mijn groot koffer en mijn handbagage-koffer/trolley – de ene is te groot en dus bijna half leeg, de andere is te klein en overvol tot gaat-net-niet-dicht, waardoor ik dan moet selecteren in wat ik thuis laat… en dat wik ik nu net niet.

Dus als jij deze paasvakantie ook nog vertrekt naar de zon, bekijk dan zeker deze inpakhack, waarmee je een week aan kleren zo in je handbagage krijgt.

Extra pluspunt:

Tegenwoordig is het stukken goedkoper om enkel met handbagage te vliegen, en eenmaal ter plaatse zal je ook blij zijn dat je niet met een groot koffer hoeft te zeulen.

Met wat strategisch plooiwerk heb je zo een week aan kleren in je handbagage-koffer gestopt. En nu hopen dat je trolley niet op de weegschaal moet ;-)

Deze 4 "onbekende" stoffen zijn belangrijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend