skip to Main Content

Must See Video – zo vouw je je sokken op!

Zojuist postte ik al een handige video ‘een week aan kleren in je handbagage’.

Nu laat ik jullie de beste manier weten om je sokken op te vouwen – al lijkt ze me wel omslachtig… misschien tot je je draai erbij gevonden hebt?

Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over ‘de kwijtgeraakte sokken’ en wat je er mee kan doen.

Als je sokken dan samen uit de wasmachine willen komen, moet je ze goed opbergen voordat je ‘s ochtends te lang bezig bent met het bij elkaar zoeken van je favoriete paar.

Het is precies wat, die sokken ;-)

Gelukkig vond ik dit filmpje om je vouw-technieken wat op te frissen.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x