Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Must See Video – zo vouw je je sokken op!

Zojuist postte ik al een handige video ‘een week aan kleren in je handbagage’.

Nu laat ik jullie de beste manier weten om je sokken op te vouwen – al lijkt ze me wel omslachtig… misschien tot je je draai erbij gevonden hebt?

Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over ‘de kwijtgeraakte sokken’ en wat je er mee kan doen.

Als je sokken dan samen uit de wasmachine willen komen, moet je ze goed opbergen voordat je ‘s ochtends te lang bezig bent met het bij elkaar zoeken van je favoriete paar.

Het is precies wat, die sokken ;-)

Gelukkig vond ik dit filmpje om je vouw-technieken wat op te frissen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy