Nachtcrème smeren: ja of neen?

Ik geef eerlijk toe – ik smeer géén nachtcrème!

Ik vind het gewoon niet prettig, nachtcrèmes zijn meestal ‘vettiger’ als dagcrèmes en ik vind het zo zwaar aanvoelen als ik ga slapen, waarschijnlijk zit het gewoon tussen mijn 2 oren – maar ik ben dan niet bepaald op mijn gemak als ik ga slapen en ik ‘voel’ de nachtcrème zitten.

Ander voordeel van dit tussen-de-oren-geval is natuurlijk wel dat ik ook nooit met make-up op zal gaan slapen, ik reinig mijn huid altijd voor het slapen gaan!

Gisteren bracht ik weer een bezoekje aan mijn favoriete schoonheidsspecialiste Britt @ Beauty Active. Zij zag dadelijk dat mijn huid droger was als anders en adviseerde me dan ook meteen om naast mijn dagverzorging ook een nachtcrème te smeren.

Een mooie huid krijg je door deze ook ‘s nachts goed te verzorgen. Want juist als het donker is, werkt de huid dubbel zo snel aan het herstel. Uit een onderzoek van de Universiteit van Zurich bleek dat de huid hetzelfde bioritme aanhoudt als de eigenaar.

Interessant om te lezen hieromtrent is het volgende artikel: ‘Hoe belangrijk is een nachtcrème?’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?