Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Nachtcrème smeren: ja of neen?

Ik geef eerlijk toe – ik smeer géén nachtcrème!

Ik vind het gewoon niet prettig, nachtcrèmes zijn meestal ‘vettiger’ als dagcrèmes en ik vind het zo zwaar aanvoelen als ik ga slapen, waarschijnlijk zit het gewoon tussen mijn 2 oren – maar ik ben dan niet bepaald op mijn gemak als ik ga slapen en ik ‘voel’ de nachtcrème zitten.

Ander voordeel van dit tussen-de-oren-geval is natuurlijk wel dat ik ook nooit met make-up op zal gaan slapen, ik reinig mijn huid altijd voor het slapen gaan!

Gisteren bracht ik weer een bezoekje aan mijn favoriete schoonheidsspecialiste Britt @ Beauty Active. Zij zag dadelijk dat mijn huid droger was als anders en adviseerde me dan ook meteen om naast mijn dagverzorging ook een nachtcrème te smeren.

Een mooie huid krijg je door deze ook ‘s nachts goed te verzorgen. Want juist als het donker is, werkt de huid dubbel zo snel aan het herstel. Uit een onderzoek van de Universiteit van Zurich bleek dat de huid hetzelfde bioritme aanhoudt als de eigenaar.

Interessant om te lezen hieromtrent is het volgende artikel: ‘Hoe belangrijk is een nachtcrème?’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy