Natuurlijk middeltje om beter te slapen

Heb je moeite met inslapen, ook al ben je heel erg moe? Word je vaak wakker midden in de nacht en lig je dan uren te woelen?

Slaapproblemen hebben een negatieve impact op onze gezondheid: we hebben overdag weinig energie, zijn prikkelbaar en lijken niet te functioneren. Zelfs hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten kunnen ontstaan door ernstige slaapproblemen.

Veel mensen drukken een goede slaap uit in het aantal uren dat ze geslapen hebben, maar dat is eigenlijk niet correct. Je kan 8u slapen maar ‘s morgens toch opstaan met het gevoel dat je helemaal niet geslapen hebt… De slaapkwaliteit is minstens even belangrijk dan het aantal uren dat je in bed ligt.

100% natuurlijk middeltje om beter te slapen

Als je niet tevreden bent met jouw slaap, probeer dan dit natuurlijk middeltje eens: neem 5 theelepels rauwe honing en 1 theelepel roze Himalayazout. Meng het goed door mekaar en doe het in een glazen potje met deksel.

Neem ‘s avonds voor het slapengaan 1 theelepel van dit mengsel en laat het onder jouw tong “smelten”.

Waarom werkt dit middeltje zo goed?

Roze Himalayazout is volledig natuurlijk en onbewerkt, waardoor het 84 essentiële mineralen levert. Dit zout heeft een gunstig effect op het gehalte aan serotonine en melatonine in ons lichaam, 2 hormonen die heel belangrijk zijn voor een goede nachtrust.

Daarnaast werkt roze Himalayazout (in tegenstelling tot “gewoon” zout) bloeddrukverlagend en levert het magnesium. Magnesium verlaagt het stresshormoon in ons lichaam, waardoor we beter en dieper slapen.

Rauwe honing ondersteunt de lever tijdens het reinigingsproces: het levert glucose die in de lever wordt opgeslagen en helpt om afvalstoffen beter af te voeren. Daarnaast doet honing ook het melatonine-gehalte stijgen, melatonine is het “slaaphormoon”.

Groetjes,
Amy

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?