Natuurlijke huidverzorging met "het zwarte goud": kaviaar!

Sinds kort kan ik je een gamma natuurlijke huidverzorging met kaviaarextract aanbieden. Deze producten zijn specifiek ontwikkeld voor de 40+ huid en ondersteunen de celvernieuwing optimaal.

Meer dan 7 jaar geleden ben ik begonnen met mij blog. 

Ik deelde regelmatig “receptjes” om zelf verzorgingsproducten te maken, maar het grootste deel van mijn nieuwsbrief lezeressen vonden het teveel gedoe (of wilden niet alle ingrediënten kopen als ze er toch maar enkele druppeltjes van nodig hadden.

Steeds meer kreeg ik vragen van lezeressen over huidverzorging en welke producten ze best konden gebruiken om hun huid in tiptop conditie te houden.

Toen besefte ik dat er amper producten bestonden die zowel natuurlijk zijn als de celvernieuwing optimaal ondersteunen (dit is HEEL erg belangrijk bij het ouder worden: hoe beter de celvernieuwing verloopt, hoe beter het resultaat)

Na maandenlang research te doen op zoek naar geschikte producten, ben ik via een bevriende ondernemer in contact gekomen met een producent die heel erg ervaren is in het ontwikkelen van natuurlijke, hoogwaardige huidverzorging (hij werkt ook als consultant voor de grote merken in Parijs)

Het resultaat is een gamma van verzorgingsproducten waar ik ontzettend trots op ben: huidverzorgingsproducten met het zwarte goud; kaviaar!

Groetjes,
Amy

Het basispakket

Het complete basispakket met een dagcrème, nachtcrème en een zuiverende scrub.
Vrij van toxines, ftalaten, parabenen, EDC's en PEG's.

Dagcrème met kaviaar

Met 13 natuurlijke ingrediënten, waaronder kaviaar extract, frambozenpitolie hyaluronzuur, collageen en retinol

Een intens voedende, 100% natuurlijke dagcrème voor alle huidtypes, met macadamia olie, mangoboter, bijenwas, jojoba olie, frambozenpitolie, shea boter, kaviaar extract, hyaluronzuur, cafeïne, kamille extract, calendula extract, collageen en retinol.

Nachtcrème met kaviaar

Met 13 natuurlijke ingrediënten, waaronder kaviaar extract, hyaluronzuur, druivenpitolie, collageen en retinol

Een 100% natuurlijke nachtcrème voor alle huidtypes die de huid voedt, hydrateert en herstelt tijdens de nacht. Met macadamia olie, mangoboter, bijenwas, jojoba olie, druivenpitolie, shea boter, kaviaar extract, hyaluronzuur, cafeïne, kamille extract, calendula extract, collageen en retinol.

Scrub met kaviaar

Natuurlijke scrub met Kaolin klei, rijstpartikels, jojoba olie, druivenpitolie, tarwekiemolie, bijenwas, kaviaar extract, collageen, elastine en vitamine C

Verwijder doffe, dode huidcellen en zuiver jouw poriën met deze natuurlijke scrub. Voed de huid intens na het scrubben met vitamine C, druivenpitolie, jojoba olie, collageen en elastine.