Search
Close this search box.

Natuurlijke huidverzorging: het verhaal achter Rejuuve

Sinds kort kan ik je een gamma natuurlijke huidverzorging aanbieden. Deze producten zijn specifiek ontwikkeld voor de “oudere huid” (laten we zeggen vanaf 40+) omdat ze de celvernieuwing optimaal ondersteunen en krijgen erg goede reviews van mijn lezeressen.

Meer dan 7 jaar geleden ben ik begonnen met mij blog. 

Ik deelde regelmatig “receptjes” om zelf verzorgingsproducten te maken, maar het grootste deel van mijn nieuwsbrief lezeressen vonden het teveel gedoe (of wilden niet alle ingrediënten kopen als ze er toch maar enkele druppeltjes van nodig hadden.

Steeds meer kreeg ik vragen van lezeressen over huidverzorging en welke producten ze best konden gebruiken om hun huid in tiptop conditie te houden.

Toen besefte ik dat er amper producten bestonden die zowel natuurlijk zijn als de oh zo belangrijke celvernieuwing optimaal ondersteunen (dit is HEEL erg belangrijk bij het ouder worden: hoe beter de celvernieuwing verloopt, hoe beter het resultaat)

Na maandenlang research te doen op zoek naar geschikte producten, heb ik via een bevriende ondernemer in contact gekomen met een producent die heel erg ervaren is in het ontwikkelen van natuurlijke, hoogwaardige huidverzorging (hij werkt ook als consultant voor de grote merken in Parijs)

Het resultaat is een gamma van verzorgingsproducten waar ik ontzettend trots op ben: Rejuuve, van “to rejuvenate” (vernieuwen, hernieuwen)

Groetjes,
Amy

Natuurlijke huidverzorging

Onze producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn 100% vegan. Veel synthetische ingrediënten zijn te hard voor onze huid en wil je liever niet op jouw lichaam smeren. Natuurlijke ingrediënten zijn zachter en liever voor onze huid én lichaam.

Ondersteunen de celvernieuwing

Ons lichaam breekt constant oude, “versleten” lichaamscellen af en vervangt deze door frisse, nieuwe cellen. Tijdens deze celvernieuwing heeft onze huid kwalitatieve bouwstoffen nodig. De producten van Rejuuve zijn ontwikkeld met als doel de celvernieuwing optimaal te ondersteunen. 

Daarom gebruiken we ingrediënten zoals peptides, hyaluronzuur,
fruitextracten en natuurlijke oliën.

Vrij van toxines, ftalaten, parabenen en peg's

Onze producten zijn volledig vrij van EDC’s (endocrine disrupting chemicals), hormoonverstorende stoffen die in verband worden gebracht met vruchtbaarheidsproblemen, ADHD, overgewicht, diabetes en kankers. 

Ftalaten, parabenen, peg’s en toxines vind je dus niet terug in rejuuve producten.

Lief voor het microbioom van de huid

Het microbioom is een onzichtbare laag van micro-organismen op onze huid die een beschermende barrière vormt. Het zijn goede bacteriën die de slechte moeten elimineren voor ze schade aan de huid kunnen aanbrengen. Denk aan acné en andere huidproblemen, die vaak ontstaan door een teveel aan slechte bacteriën.

synthetische ingrediënten zijn vaak te agressief en vernietigen een groot deel van het o zo belangrijke microbioom, waardoor de slechte bacteriën vrij spel krijgen.

Compleet gamma dat mekaar versterkt

Onze producten werden zo ontwikkeld dat ze mekaar aanvullen en versterken. De verschillende “laagjes” over mekaar reinigen, voeden, hydrateren en verstevigen de huid optimaal. Ieder product heeft zijn functie en samen zorgen ze voor een stralende, stevige en gezonde huid!

Niet getest op dieren

Onze producten zijn niet getest op dieren. We houden van dieren en deze dienen niet voor allerlei experimenten en testen op uit te voeren.

Unieke, 60-dagen-garantie

Je bent volledig beschermd door de ijzersterke Rejuuve garantie: als deze producten jou (om welke reden dan ook) niet bevallen, mag je ze binnen de 60 dagen terugsturen en wij betalen je het volledige aankoopbedrag terug. Het enige wat we vragen, is dat je ze minstens 30 dagen de tijd geeft om jouw huid te verbeteren. 

Welk skincare merk geeft jou nog zo’n garantie? We doen dit natuurlijk omdat we 100% achter onze producten staan en overtuigd zijn dat ze ook jouw huid zullen verbeteren.

Geproduceerd in de Benelux, geregistreerd bij het cpnp
Al onze producten worden geproduceerd in de Benelux volgens de geldende regelgevingen. Daarnaast zijn de producten van Rejuuve geregistreerd bij het CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) zodat je zeker bent dat de gebruikte ingrediënten 100% veilig en goedgekeurd zijn.
VLOEIBAAR GOUD
"Het rijke Night Repair Serum heeft een diepgouden kleur en een heerlijke geur: vloeibaar goud" - Marja A.
MIJN HUID VOELT VEEL MINDER DROOG AAN
"De Magic Moisturizer dringt snel in de huid en is niet vettig, mijn huid voelt veel minder droog aan, trekt niet mee" - Huguette V.