Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

‘Niets maakt je ouder dan er jonger proberen uit te zien’

Karl Lagerfeld deed gisteren een behoorlijk riskante uitspraak:

Ze zien eruit alsof ze een auto-ongeval hebben meegemaakt.

Hiermee maakt hij zich niet bepaald geliefd bij plastische chirurgen én mensen die plastische chirurgie hebben/willen ondergaan… Karl Lagerfeld is zelf ondertussen al 88 jaar.

Dit keer liet hij zich hard uit over mensen die plastische chirurgie ondergaan om jong te blijven en in het bijzonder operaties aan de lippen.

Zij zien eruit alsof ze door de voorruit gevlogen zijn tijdens een ongeval en ze daarna slecht werden opgelapt.

Volgens de ontwerper zien mensen die hardnekkig jong willen blijven door plastische chirurgie er net ouder uit.

Hier ben ik het volledig eens met de modeontwerper. Plastische chirurgie ondergaan om er jonger/beter uit te zien…

Je kan beter huidveroudering en huidverslapping van binnenuit tegengaan. Helaas heeft ons lichaam (als we ouder worden) tekorten aan bepaalde aminozuren zoals collageen, elastine en hyaluron en uit zichzelf kan ons lichaam dit onmogelijk optimaal vernieuwen.

Je zal dit tekort moeten aanvullen met een kwalitatief aminozurencomplex.

Klik hier verder om te lezen waarom aminozuren zo belangrijk zijn als we over een ‘jonge uitstraling’ en ‘anti-aging’ spreken.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy