Nieuw van Dermalogica – Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF 50

Volgende week gaan we ein-de-lijk op zomervakantie. Heerlijk vind ik het!

Dat betekent dit jaar vooral met de kindjes (lees:waterratten) uren aan het zwembad spenderen ;-) En dus de nodige lading zon opnemen. Een goede bescherming is zeker een must!

Wat belangrijk is dat je je gezicht dan éxtra beschermt. In mijn dagcrème zit wel SPF maar dat is niet voldoende om me tegen de volle zon in Turkije te beschermen.

Gelukkig zorgt Dermalogica voor een oplossing – met een nieuwe formule.

Blootstelling aan zonlicht is de hoofdoorzaak van huidveroudering, en om hier optimaal tegen te beschermen is bij de nieuwe formule gebruik gemaakt van Dermalogica’s innovatieve Oleosome Technologie.

Oleosomen zijn natuurlijk voorkomende deeltjes rijk aan verzachtende oliën en vitamine E die voorkomen in Saffloer zaden. Deze unieke moleculen worden gebruikt als drager voor werkzame ingrediënten in zonbescherming. Deze worden vervolgens van tijd tot tijd afgegeven aan de huid voor maximale bescherming.

Maar er is meer: de SPF werd opgetrokken van 30 naar 50 – dit wil niet zeggen dat er daarom ook meer chemische rommel werd gebruikt. Integendeel: er werden maar liefst 50% minder chemische filters gebruikt.

Schermafdruk 2014-08-12 08.12.19

Het product biedt dankzij deze nieuwe formule een betere UV-bescherming zonder dat meer filters gebruikt zijn, waardoor een krachtige anti-aging werking kan worden gecombineerd met optimale verzorging en de kans op huidirritatie wordt verkleind.

Dit resulteert in een product dat draagbaar en ideaal is voor een verouderde of gevoelige huid. Daarnaast voorkomt de Oleosome technologie een ongewenst vet gevoel op de huid, waardoor het product op een snelle en gemakkelijke manier aangebracht kan worden.

Naast het beschermen van de huid tegen constante zonschade, vermindert Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF50 hyperpigmentatie en bevat het een gepatenteerde polypeptide die de collageen synthese activeert, evenals het antioxidant Witte Thee dat collageenafbraak tegengaat.

Hierdoor zorgt de crème ook nog eens voor versteviging, verbetering van de elasticiteit en hydratatie van de huid.

Dynamic Skin Recovery SPF50 bevat ook een combinatie van hyaluronzuur en algen extracten die helpt bij de bestrijding van fijne lijntjes, droogte en afschilfering.

Een toppertje als je het mij vraagt op het gebied van anti-aging :-)

Adviesprijs van deze Age Sart Dynamic Skin Recovery SPF50 (50 ml) is 84,90 euro.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?