Nieuwste trend ‘Strobing’ laat je gezicht in 2 minuten slanker en jonger uitzien!

Strobing? Say what? – Dat was toch mijn eerste reactie toen ik over deze nieuwste trend in beautyland las…

Deze beautyterm zal velen nog onbekend in de oren klinken, maar het is er eentje om te onthouden.

Met deze nieuwe make-uptrend lijkt je gezicht namelijk in mum van tijd slanker, frisser en jonger.

Vlijmscherpe jukbeenderen, een iets smallere neus, een strakke kaaklijn – alles kan én heel simpel!

Voor degene die deze beautytrend even gemist heeft: met contouring zet je met make-up donkere lijnen op de plekken waar je je gezicht slanker wil laten lijken. Met een lichtere kleur haal je vervolgens je betere gezichtskenmerken juist naar voren.

Klinkt als een geweldige make-uptruc en dat is het ergens ook wel, maar laten we eerlijk zijn: wie heeft ’s ochtends de zin en tijd om dat allemaal te gaan doen?

Ik alvast niet ;-)

Het kan nu ook een stuk gemakkelijker. Na contouring is strobing nu de trend.

Strobing houdt in dat je je gezicht op strategische plekken oplicht. Toch nog een soort contouring dus, maar dan zonder eerst die donkere strepen op je gezicht te tekenen. Het enige dat je nodig hebt is highlighter, je vingers en een minuut (of twee) van je tijd.

Je gaat als volgt te werk:

Maak je gezicht een beetje egaler met foundation, getinte dagcrème of bb crème. Poeder als het echt nodig is je T-zone af en camoufleer rode vlekjes.

Pak een highlighter. Het maakt niet uit in wat voor vorm: poeder, een stick of crème. Kies wat jij het mooiste vindt.

Dep de highlighter op de plekken waar het licht je gezicht als eerste raakt. Met een beetje highlighter op de jukbeenderen, neusbrug en iets boven de cupidoboog (het middelste gedeelte van je mond) zit je altijd goed.

Als je echt goed te werk wil gaan kun je ook nog je wenkbrauwbot, binnenste ooghoeken, kin en het puntje van je neus meepakken.

face-highlighting

Et voila! Klaar ben je. In twee minuten. En dat zonder ingewikkeld te doen met drie verschillende kleuren foundation, een viertal kwasten, strepen zetten en tot in de eeuwigheid uitsmeren.

Bijkomend voordeel van highlighter is dat je door het subtiele glansje meteen fris oogt en zo een paar jaartjes van je leeftijd afsnoept.

Bron: Libelle.nl

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?