Nooit meer een ladder in je panty met deze tip!

Gisteren schreef ik al een artikel over het einde van het mooie weer en de omschakeling in je kledingkast naar een iets gepastere herfstlook.

Herlees het artikel hier ‘Draag je zomerjurk ook tijdens de herfst/winter!’

Ultieme tip in het artikel: de panty, dik of dun, maakt niet uit, waar jij je goed bij voelt :-)

Maar… dan stelt zich (bij mij toch) al het volgende probleem. Als ik panty’s koop, koop ik er meteen een 2 of 3 – just to be sure!

Want als ik dan eindelijk een exemplaar heb gevonden dat past en precies de juiste dikte heeft, trek ik er zo een ladder in. Of een van de kinderen komt gezellig bij me zitten, de velcro van de schoentjes hangt gegarandeerd vast aan mijn panty!

Ook al ben ik nog zo voorzichtig, het lijkt soms alsof het simpelweg onmogelijk is om een panty intact te houden.

Ben je ook de hele dag op je hoede als je een panty draagt, bang om er een ladder in te trekken?

Met deze tip is dat niet meer nodig.

Het werkt als volgt: voordat je de panty voor de eerste keer draagt, maak je de panty vochtig en stop je het in een plastic zakje. Dat zakje laat je dan een nacht in de vriezer liggen. De volgende dag laat je je panty ontdooien en opdrogen. De kou van de vriezer zorgt ervoor dat de vezels een stuk sterker worden en ladders geen kans krijgen.

En dit trucje hoef je dus maar één keer toe te passen. Handig!

Heb je nog een aantal oude (kapotte) panty’s in huis liggen, gooi ze niet weg.

In onderstaand artikel dat ik vond op libelle.nl las ik een aantal alternatieve tips om ze alsnog hun nut te laten bewijzen :-)

’10 geweldige dingen die je kunt doen met een oude panty’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?