Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Nooit meer een ladder in je panty met deze tip!

Gisteren schreef ik al een artikel over het einde van het mooie weer en de omschakeling in je kledingkast naar een iets gepastere herfstlook.

Herlees het artikel hier ‘Draag je zomerjurk ook tijdens de herfst/winter!’

Ultieme tip in het artikel: de panty, dik of dun, maakt niet uit, waar jij je goed bij voelt :-)

Maar… dan stelt zich (bij mij toch) al het volgende probleem. Als ik panty’s koop, koop ik er meteen een 2 of 3 – just to be sure!

Want als ik dan eindelijk een exemplaar heb gevonden dat past en precies de juiste dikte heeft, trek ik er zo een ladder in. Of een van de kinderen komt gezellig bij me zitten, de velcro van de schoentjes hangt gegarandeerd vast aan mijn panty!

Ook al ben ik nog zo voorzichtig, het lijkt soms alsof het simpelweg onmogelijk is om een panty intact te houden.

Ben je ook de hele dag op je hoede als je een panty draagt, bang om er een ladder in te trekken?

Met deze tip is dat niet meer nodig.

Het werkt als volgt: voordat je de panty voor de eerste keer draagt, maak je de panty vochtig en stop je het in een plastic zakje. Dat zakje laat je dan een nacht in de vriezer liggen. De volgende dag laat je je panty ontdooien en opdrogen. De kou van de vriezer zorgt ervoor dat de vezels een stuk sterker worden en ladders geen kans krijgen.

En dit trucje hoef je dus maar één keer toe te passen. Handig!

Heb je nog een aantal oude (kapotte) panty’s in huis liggen, gooi ze niet weg.

In onderstaand artikel dat ik vond op libelle.nl las ik een aantal alternatieve tips om ze alsnog hun nut te laten bewijzen :-)

’10 geweldige dingen die je kunt doen met een oude panty’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy