shop

account

zoeken

Oh dear, what a year!

Dag lieve lezeressen (en toch ook wel een groot aantal lezers ondertussen),

Via deze weg wil ik jullie een geweldige start van 2021 wensen, 2020 was er eentje om snel te vergeten!

2020 was op verschillende vlakken een (iets) minder jaar, we hebben allemaal veel moeten opgeven, veel aan ons voorbij zien gaan, we zijn een beetje geleefd dit jaar… vanuit ons kot.

Maar toch hebben we in onze eigen bubbel geprobeerd om mooie herinneringen te maken en vooral veel aandacht voor elkaar te hebben én aan zelfreflectie te doen.

Op ‘Mooi Verouderen’ gebied was 2020 gelukkig wat mooier.

Wat heb ik veel fijne en aangename mensen (online) leren kennen, veel emails ontvangen, veel feedback (waarmee ik natuurlijk altijd aan de slag ga), veel motiverende berichten, alleen maar leuke dingen…

Wat was ik ook trots op mijn eigen natuurlijke serum in 2020!

Meer dan een jaar werd eraan gewerkt en in juni was het dan eindelijk zover, het Night Repair Serum was een feit. Een fantastische aanvulling op de Beautiful Day Crème die in 2019 gelanceerd werd.

Op de valreep van 2020 mocht ik jullie in december ook nog de nieuwe EMS Skin Rejuvenator voorstellen.

Een geweldig beauty apparaat dat met licht op verschillende golflengtes voor versteviging van de huid, anti-aging, huidvlekken, vermindering van rimpels en fijne lijntjes zorgt, daarnaast stimuleert het de collageenproductie en vergemakkelijkt de opname van huidverzorgingsproducten.

Jullie enthousiasme en geweldige reacties hebben me gemotiveerd om verder te werken aan meer natuurlijke producten…

Coming soon in 2021 :-) It will be great, trust me!

Het wordt een jaar vol nieuwe tips, weetjes, trucs, middeltjes én nieuwe producten… Kortom een ‘Mooi Verouderen’ jaar om weer naar uit te kijken!

Bedankt voor jullie vertrouwen, de vele (online) bezoekjes, mailtjes en reacties gedurende het afgelopen moeilijke jaar!

Liefs,

Amy x

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag