skip to Main Content

Oktober staat voor bewustwording rond borstkanker

Oktober is naar jaarlijkse traditie borstkankermaand. In deze maand wordt wereldwijd om bewustwording gevraagd.

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing.

Ik kwam vanmorgen dit artikel tegen:

‘Naaktfoto borstkankerpatiënt Suzy zorgt voor opschudding’

Vorig jaar werd bij Suzy borstkanker gesignaleerd. Ze besloot een naaktfoto van zichzelf te delen als waarschuwing voor andere vrouwen om hun borsten regelmatig te controleren. De kanker was uitgezaaid naar Suzy’s lymfeklieren. Ze had geen andere keus dan een borstamputatie. Op de foto zijn de littekens van die amputatie duidelijk zichtbaar.

Ik was redelijk geschokt dat er werkelijk mensen zijn die Suzy aanvallen over haar foto. Wat moedig van haar!

Rond borstkanker schreef ik eerder al dit artikel: ‘Vrouwen controleren borsten niet uit angst voor borstkanker’.

Het gaat over een onderzoek waaruit blijkt dat één op de drie vrouwen haar borsten zelf niet controleert, uit angst om iets erg te ontdekken.

En jij? Controleer jij je borsten regelmatig? Klik hier om het artikel te lezen.

Deze foto laat volgens mij heel goed zien waar je op moet letten als je je borsten zelf onderzoekt:

borstkanker-symptomen

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x