Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Oktober staat voor bewustwording rond borstkanker

Oktober is naar jaarlijkse traditie borstkankermaand. In deze maand wordt wereldwijd om bewustwording gevraagd.

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing.

Ik kwam vanmorgen dit artikel tegen:

‘Naaktfoto borstkankerpatiënt Suzy zorgt voor opschudding’

Vorig jaar werd bij Suzy borstkanker gesignaleerd. Ze besloot een naaktfoto van zichzelf te delen als waarschuwing voor andere vrouwen om hun borsten regelmatig te controleren. De kanker was uitgezaaid naar Suzy’s lymfeklieren. Ze had geen andere keus dan een borstamputatie. Op de foto zijn de littekens van die amputatie duidelijk zichtbaar.

Ik was redelijk geschokt dat er werkelijk mensen zijn die Suzy aanvallen over haar foto. Wat moedig van haar!

Rond borstkanker schreef ik eerder al dit artikel: ‘Vrouwen controleren borsten niet uit angst voor borstkanker’.

Het gaat over een onderzoek waaruit blijkt dat één op de drie vrouwen haar borsten zelf niet controleert, uit angst om iets erg te ontdekken.

En jij? Controleer jij je borsten regelmatig? Klik hier om het artikel te lezen.

Deze foto laat volgens mij heel goed zien waar je op moet letten als je je borsten zelf onderzoekt:

borstkanker-symptomen

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy