skip to Main Content

Onbekende signalen van de overgang

Herken je de volgende uitspraak:

‘In de overgang, ík? Welnee, ik heb toch geen opvliegers!’

Veel vrouwen hebben niet door dat ze al in de overgang zitten. Maar om te voorkomen dat je klachten erger worden, is het belangrijk de signalen op tijd te herkennen, zegt Catherine van Heest van Care for Women, gespecialiseerd in overgangsproblemen.

Het zijn signalen die je op het eerste gezicht niet met de overgang zou associëren. Zeker niet als je nog regelmatig menstrueert, wat gewoon kan in de eerste fase richting de menopauze.

Meer lezen over deze onbekende signalen en wat je eraan kan doen?

Klik dan hier verder naar het artikel ‘Waarom je nu al in de overgang kan zitten en wat je eraan kan doen’ op Margriet.nl waar Catherine van Heest je alles haarfijn uitlegt.

Al Jouw Superfoods In Eén Drankje… Zonder Juicer, Blender Of Afwas

1 schepje opgelost in een glas water levert massa’s energie, draagt bij aan een gezonde darmflora en ondersteunt het metabolisme. Voor de gezondste start van jouw dag! Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend