Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Onbekende signalen van de overgang

Herken je de volgende uitspraak:

‘In de overgang, ík? Welnee, ik heb toch geen opvliegers!’

Veel vrouwen hebben niet door dat ze al in de overgang zitten. Maar om te voorkomen dat je klachten erger worden, is het belangrijk de signalen op tijd te herkennen, zegt Catherine van Heest van Care for Women, gespecialiseerd in overgangsproblemen.

Het zijn signalen die je op het eerste gezicht niet met de overgang zou associëren. Zeker niet als je nog regelmatig menstrueert, wat gewoon kan in de eerste fase richting de menopauze.

Meer lezen over deze onbekende signalen en wat je eraan kan doen?

Klik dan hier verder naar het artikel ‘Waarom je nu al in de overgang kan zitten en wat je eraan kan doen’ op Margriet.nl waar Catherine van Heest je alles haarfijn uitlegt.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy