Content voor Ingelogde Gebruikers

Ongewenste haartjes in je gezicht op natuurlijke wijze verwijderen

Stop! Je hebt geen dure laserbehandeling nodig om ongewenste haartjes in je gezicht te doen verdwijnen!

Natuurlijk zijn de laserbehandeling zeer effectief, maar ze zijn ook duur, niet altijd pijnloos en het duurt even vooraleer je alle ongewenste haartjes kwijt bent.

Ongewenste haargroei kan je ook heel gemakkelijk én goedkoop verwijderen :-)

En het beste van allemaal, je hebt de ingrediënten waarschijnlijk al thuis in je keukenkast liggen.

Wat heb je nodig?

  • 3 eetlepels baking soda
  • 5 knoflookteentjes
  • 500 ml water

Hoe maak je het?

Doe het water in een kom, voeg daarna de 3 eetlepels baking soda en de 5 geplette teentjes knoflook toe.

Breng het mengsel aan de kook en zet het vuur dan uit, laat het mengsel rustig afkoelen en haal het daarna door een zeef.

Hoe gebruik je het?

Doordrenk een gaasje met het mengsel en breng het aan op de plaats waar je ongewenste haartjes hebt. Ok, ik geef het toe, de geur is niet ideaal, maar je bent er snel aan gewend.

Laat het ongeveer een half uurtje inwerken. Je mag dit dagelijks herhalen tot je het gewenste resultaat hebt behaald.

Afhankelijk van hoe dik de haartjes zijn én hoe dik de haargroei is kan het een week tot 2 weken duren.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.