Ontspannen en ontstressen doe je zo!

Ik hoef het jullie niet te vertellen, in de drukte van het alledaagse leven moet je soms even ontspannen.

Dit is niet alleen mentaal goed voor je, maar het is ook fysiek erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat je er weer tegenaan kan en je lichaam verwennen is natuurlijk ook gewoon erg leuk!

Een gezond lichaam

Een droge huid, vermoeide spieren of constante hoofdpijn. Je zit in de sleur van het drukke leven en je lichaam gaat protesteren. Je lichaam geeft je doorgaans veel signalen dat je je levensstijl (tijdelijk) moet aanpassen of even een momentje van rust moet inlassen.

Goede voeding is de basis van een gezond lichaam. Een regelmatig en een gebalanseerd eetpatroon, in combinatie met beweging, helpen je om je lichaam gezond te houden. Het gebruiken van de schijf van vijf terwijl je een boodschappenlijstje maakt, kan je helpen om gebalanceerd te eten.

gezonde voeding

Door een gezond lichaam voel je je automatisch beter en heb je minder snel stress.

Soorten verzorging

Wat kan nog helpen om even aan je drukke leven te ontsnappen? Juist – een heerlijke verzorging (voor mij toch!).

Vermoeide spieren met een massage weer leren ontspannen, gevoelige voeten een welverdiende voetmassage geven, het is allemaal goed voor zowel je lichaam als je geest.

Sauna ́s, spa ́s, manicures, pedicures, alles is mogelijk! Met een volledige spa behandeling met eventueel een hamam, inclusief scrub, waan je je zelf echt even op een andere wereld.

Om alle drukte achter je te laten tijdens een heerlijke treatment is het bij een sauna bezoek zelfs gezelliger als je het met vriendinnen kunt doen. Doe er een high tea bij en je hebt een fantastische middag!

verwenmoment

Je beauty salon vinden

Een goed salon/instituut vinden voor jouw eigen heerlijke beauty treatment is niet altijd even gemakkelijk.

Misschien weten je vriendinnen nog een goed beautysalon in de buurt?

Online komen er ook steeds vaker websites die je de mogelijkheid geven om jouw ontspanningshotspot te vinden. Behandelingen voor je lichaam zorgen voor een goed en schoon gevoel.

Deze behandelingen kun je ook online gemakkelijk vinden. Lichaamsbehandelingen online vergelijken is ook mogelijk, hiermee weet je zeker dat je je momentje van pure welness goed besteed.

Vergeet alle stress en drukte, verwen jezelf en neem een momentje van rust. Verzorg je lichaam goed door gebalanceerde voeding en neem af en toede tijd voor een heerlijke beauty treatment om alles om je heen even te vergeten!

Bron foto’s – istock looby/yinyang

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?