Oogmake-up verwijderen zonder wrijven én dus ook zonder rimpels :-)

We weten het allemaal – door veel in je ogen te wrijven krijg je sneller rimpels…

Maar om je oogmake-up te verwijderen MOET je toch net wél in je ogen wrijven? Of niet?

Op margriet.nl vond ik dit interessant artikel met tips én een video die je laat zien hoe je perfect je oogmake-up kan verwijderen zonder te wrijven én zonder extra rimpeltjes dus ;-)

Klik hieronder verder naar:

‘Zo verwijder je oogmake-up zonder rimpels’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?