skip to Main Content

Oorzaak dementie voor 1/3 te wijten aan levensstijl

Artsen hebben nog altijd geen remedie tegen dementie, maar weten nu wel dat de ziekte bij een derde van de patiënten te voorkomen is… door hun levensstijl aan te passen en gezonder te gaan leven!

Een hoge bloeddruk is daarbij de grootste boosdoener, onder meer veroorzaakt door overgewicht, verzadigd vet, zout en suiker in voeding en gebrek aan beweging.

Meer weten over dit onderzoek en de conclusies? Klik dan hier verder.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend